Kako vratiti sliku na desktop

poruka: 22
|
čitano: 8.821
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav..drugo pitanje danas Sramim se  malo mi je komp u banani

Dakle, prijatelj mi je dao "Deamon tools" program kako bih mogao nešto drugo instalirati. Kad sam restartao komp nestala je slika na desktopu. Kad odem u desktop backgraund (vista) i pokušam je ponovo postaviti uopće se ništa ne dešava. Čak ni slike koje su ponuđene za desktop ne pokazuje. Ako na njih dođem mišem pokaže mi podatke o slici ali ne i sliku. Isto je i sa ostalim slikama u kompu (Seample pictures mi također ne pokazuje niti bilo kakav preview). Ne znam je li bitno ali mi se izgubio i Windows picture and fax manager viewer. Stavio sam drugi program da bude defaultni no ništa se ne mjenja.

Ima li tko slična iskustva? Ima li tko rješenje?

Puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kad već imaš probleme, počni prvo od scan provjere..
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
imaš ga na kompu?,besplatan je..

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako vratiti sliku na desktop

idem probati...

15 godina
neaktivan

skenirano sa nekoliko raznih programa i svi kažu da je ok...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icokej kaže...

skenirano sa nekoliko raznih programa i svi kažu da je ok...

interesantno,znači proskenirao si s antivirusom i mbam i čist je..
jel koristiš neki tuneup ili kakav registry cleaner/repair..?
ako nemaš ništa takvog možeš skinuti ovaj besplatni optimizator,pa napraviti 1 -klick maintenance..
kad odradi->repair..

i ako može još malo podataka,šta si instalirao osim toga..
znači taj deamon tools si instalirao i javili su se ti problemi?
on se upisao u registar..ne znam,probaj s glaryjem..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 14:34 (seneka).
15 godina
neaktivan

Ma spybot, malwarebytes, Vista update napravio, NOD, CCleaner, one buttoncheckup, auslogic boostspeed, neki original lenovo tool za čišćenje i optimizaciju...da ne nabrajam sve koje sam koristio a svi mogući su se izmjenjali.

Svaki pokazuje da je sve ok... Pričao sa nekim ljudovima koji bi se trebali kužiti ali još ništa nisam uspio...i tako prođoše 2 dana :-)

Deamon tools sam odmah skinuo (samo da se zna)

Osim Deamon toolsa sam instalirao Hiren's bootCD v10 iso koji ima brdo alata u sebi i stvarno je fora. To sam napravio jer sam izvlačio podatke iz jednog HD koji je riknuo...

Tamo sam koristio jedan program TestDisc ali se problem javio prije toga.

Eto, uglavnom je to to..

Seneka, stvarno ti hvala što se trudiš!!!

16 godina
neaktivan

uff,ma nema na čemu..al mi se čini da si malo pretjerao sa svim tim alatima..
mislim da ti je dovoljan antivirus,malearebytes free za povremeno skeniranje,CCleaner za čišćenje diska i jedan optimizator tj.

glary utilities koji ima solidan registry cleaner..
ako ne uspiješ,uvijek možeš napraviti system restore..
spybot ti isto ne treba..slab je,nikakve koristi od njega..
ali to je do tebe..
ako ćeš nešto od tog deinstalirati,tu ti je revo uninstaller..
odeš na naprednu deinstalaciju(zadnja dole) i brišeš sve što nudi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Još nisam riješio problem...

ima netko ko zna možda?

17 godina
neaktivan

A system restore, pa se jednostavno vratiš na točku prije instalacije? Možda bi pomoglo.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
icokej kaže...

Još nisam riješio problem...

ima netko ko zna možda

Probaj otići u registar i ručno obrisati sve ključeve vezane uz Daemon tools.Probaj staviti dvd od viste i vidi dali ima opcija za repariranje windowsa (pošto ti je nestao picture viewer)...

16 godina

Instaliraj ovo i proskeniraj i izbacit ce ti log pa ga stavi tu.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

system restore nije od pomoći jer sam, eto, nedavno izbrisao starije restore points a ova koja je ostala ne pomaže...ne znam zašto. Deamon sam izbrisao a je li ostalo nešto od njega nemam pojma. Kako to mogu znati? Jedino mi je još reparacija ostala...samo nisam dobio DVD Viste uz komp pa ću se morati snaći nekako.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo log file HijacThis...što uopće radi taj program?

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 12:02:54, on 4.10.2009
Platform: Windows Vista SP2 (WinNT 6.00.1906)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18813)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\Windows\system32\Dwm.exe
C:\Windows\system32\taskeng.exe
C:\Windows\Explorer.EXE
C:\Program Files\Diskeeper Corporation\Diskeeper\DkIcon.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TPOSDSVC.exe
C:\Windows\System32\TpShocks.exe
C:\Program Files\Common Files\Lenovo\Scheduler\scheduler_proxy.exe
C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\cssauth.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\Program Files\ThinkVantage\PrdCtr\LPMLCHK.EXE
C:\Program Files\ThinkVantage\PrdCtr\LPMGR.EXE
C:\Windows\System32\rundll32.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe
C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\ACTray.exe
C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\ACWLIcon.exe
C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TPONSCR.exe
C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
C:\Program Files\Lenovo\Zoom\TpScrex.exe
C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe
C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPLpr.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\OUTLOOK.EXE
C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe
C:\Windows\system32\SearchProtocolHost.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.net.hr/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://lenovo.live.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://g.msn.co.uk/0SEENGB/SAOS01?FORM=TOOLBR
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O1 - Hosts: ::1 localhost
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: CmjBrowserHelperObject Object - {07A11D74-9D25-4fea-A833-8B0D76A5577A} - C:\Program Files\Mindjet\MindManager 7\Mm7InternetExplorer.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {BDBD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - c:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: ThinkVantage Password Manager - {F040E541-A427-4CF7-85D8-75E3E0F476C5} - C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\tvtpwm_ie_com.dll
O3 - Toolbar: Windows Live Toolbar - {BDAD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - c:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide
O4 - HKLM\..\Run: [SynTPEnh] C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TPHOTKEY] C:\Program Files\Lenovo\HOTKEY\TPOSDSVC.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TpShocks] TpShocks.exe
O4 - HKLM\..\Run: [TVT Scheduler Proxy] C:\Program Files\Common Files\Lenovo\Scheduler\scheduler_proxy.exe
O4 - HKLM\..\Run: [cssauth] "C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\cssauth.exe" silent
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [LPMailChecker] C:\PROGRA~1\THINKV~2\PrdCtr\LPMLCHK.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LPManager] C:\PROGRA~1\THINKV~2\PrdCtr\LPMGR.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ACTray] C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\ACTray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ACWlIcon] C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\ACWlIcon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun
O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ISUSPM] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe" -scheduler
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NETWORK SERVICE')
O8 - Extra context menu item: &Windows Live Search - res://c:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll/search.htm
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Send image to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\ThinkPad\Bluetooth Software\btsendto_ie_ctx.htm
O8 - Extra context menu item: Send page to &Bluetooth Device... - C:\Program Files\ThinkPad\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra button: (no name) - {0045D4BC-5189-4b67-969C-83BB1906C421} - C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\tvtpwm_ie_com.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ThinkVantage Password Manager... - {0045D4BC-5189-4b67-969C-83BB1906C421} - C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\tvtpwm_ie_com.dll
O9 - Extra button: Send to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: S&end to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Send to Mindjet MindManager - {941E1A34-C6AF-4baa-A973-224F9C3E04BF} - C:\Program Files\Mindjet\MindManager 7\Mm7InternetExplorer.dll
O9 - Extra button: @btrez.dll,-4015 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\ThinkPad\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @btrez.dll,-12650 - {CCA281CA-C863-46ef-9331-5C8D4460577F} - C:\Program Files\ThinkPad\Bluetooth Software\btsendto_ie.htm
O13 - Gopher Prefix:
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O23 - Service: Ac Profile Manager Service (AcPrfMgrSvc) - Lenovo - C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcPrfMgrSvc.exe
O23 - Service: Access Connections Main Service (AcSvc) - Lenovo - C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcSvc.exe
O23 - Service: Andrea ADI Filters Service (AEADIFilters) - Andrea Electronics Corporation - C:\Windows\system32\AEADISRV.EXE
O23 - Service: Diskeeper - Diskeeper Corporation - C:\Program Files\Diskeeper Corporation\Diskeeper\DkService.exe
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Event Log (EvtEng) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\EvtEng.exe
O23 - Service: GtFlashSwitch - OptionNV - C:\Program Files\Common Files\GtFlashSwitch\GtFlashSwitch.exe
O23 - Service: Hazard Shield realtime (HazardShield) - Orbitech - C:\Windows\system32\hzrService.exe
O23 - Service: ThinkPad PM Service (IBMPMSVC) - Lenovo - C:\Windows\system32\ibmpmsvc.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1150\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset  - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe
O23 - Service: Power Manager DBC Service - Lenovo - C:\Program Files\ThinkPad\Utilities\PWMDBSVC.EXE
O23 - Service: Intel(R) PROSet/Wireless Registry Service (RegSrvc) - Intel Corporation - C:\Program Files\Intel\Wireless\Bin\RegSrvc.exe
O23 - Service: Roxio UPnP Renderer 9 - Sonic Solutions - C:\Program Files\Roxio\Digital Home 9\RoxioUPnPRenderer9.exe
O23 - Service: Roxio Upnp Server 9 - Sonic Solutions - C:\Program Files\Roxio\Digital Home 9\RoxioUpnpService9.exe
O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C:\Program Files\Common Files\Roxio Shared\9.0\SharedCOM\RoxMediaDB9.exe
O23 - Service: SolidWorks Licensing Service - SolidWorks - C:\Program Files\Common Files\SolidWorks Shared\Service\SolidWorksLicensing.exe
O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe
O23 - Service: stllssvr - MicroVision Development, Inc. - C:\Program Files\Common Files\SureThing Shared\stllssvr.exe
O23 - Service: System Update (SUService) - Lenovo Group Limited - c:\program files\lenovo\system update\suservice.exe
O23 - Service: ThinkVantage Registry Monitor Service - Lenovo Group Limited - C:\Program Files\Common Files\Lenovo\tvt_reg_monitor_svc.exe
O23 - Service: ThinkPad HDD APS Logging Service (TPHDEXLGSVC) - Lenovo. - C:\Windows\System32\TPHDEXLG.exe
O23 - Service: On Screen Display (TPHKSVC) - Unknown owner - C:\Program Files\LENOVO\HOTKEY\TPHKSVC.exe
O23 - Service: TSS Core Service (TSSCoreService) - IBM - C:\Program Files\Lenovo\Client Security Solution\tvttcsd.exe
O23 - Service: TVT Backup Protection Service - Unknown owner - C:\Program Files\Lenovo\Rescue and Recovery\rrpservice.exe
O23 - Service: TVT Backup Service - Lenovo Group Limited - C:\Program Files\Lenovo\Rescue and Recovery\rrservice.exe
O23 - Service: TVT Scheduler - Lenovo Group Limited - c:\Program Files\Common Files\Lenovo\Scheduler\tvtsched.exe
O23 - Service: XAudioService - Conexant Systems, Inc. - C:\Windows\system32\DRIVERS\xaudio.exe

--
End of file - 11041 bytes

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako ideš sa ovim podacima na onu online analizu, i to sam već napravio...čisto da ti uštedim vrijeme

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo se ne odnosi na hijack i fix u njemu
ovako na brzinu,vidim da imaš spybot  i windows defender u rezidentnoj zaštiti,ja bi ih obadva isključio..
javu(jusched.exe) isto tako
groovemonitor(groovemonitor.exe)..isto..
 1 napraviš to putem:start->run->upišeš msconfig->OK->startup->i tu ih odčekiraš..restartaš komp
 2 ako imaš CCleaner:alati->pokretanje s računalom->označiš ih jedan po jedan->onemogući->bez restarta..

RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup(nvcpldaemon)
to bi isto odčekirao iz startup-a,to možda i radi probleme

[NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
to isto možeš odčekirati iz startup-a

ako imaš nvidia driver helper service u servisima,to stavi na disabled..
na sljedeći način:
start>run>upišeš services.msc>OK
desni klik na taj servis>properties>startup type>disabled>OK

lijevo gore>stop service

EDIT: na ovaj način windows defender nakon odčekiranja startup-u ,na disabled u servisima..
i daj reci jesi deinstalirao deamon tools i gdje?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 19:46 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sa logom je sve cisto,nema znakova nekih sumnjivaca.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nista se tu ne moze kao prvo Hijackthis ne radi precizno na Visti kao drugo izbrisao je Restore Point od prije i onda je tak kak je. To je softverski problem tu je nastala zbrka nakom instalacije tog Demon Tools nesretnog a kaj se pobrkalo pitaj boga i jos na Visti nek deinstalira sve od Roxio kaj ima pa Spybot isto, nek skroz iskljuci Windows Defender jer ne valja i nepotreban je skroz. S Revo Uninstaler se deinstalira tak da kad se otvori popis programa onda Desni klik na program neki pa onda Uninstall i poslije Advanced dole se izabere i sve dalje brises kaj nađe skeniranje tak to ide!Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 20:52 (rambox).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

deamond tools sam skinuo sa onim unistalerom i nema više od njega ni traga.

Još mi se dešava da kada kopiram neki file sa stika ili od nekud u komp (recimo na desktop) pokaže male ljudove u kutu ikone i kaže da je folder share-an. Izbrisati ga ne mogu ni pod razno...moram koristiti unlocker koji kaže da nije zaključano ali ga u biti jedino on izbriše. AAAAAAAAAAAAA...hvala vam svima što se trudite!!! Izgleda da mi je horoskop loš ovih dana..

probat ću sa ovim savjetima gore

15 godina
neaktivan

"ako imaš nvidia driver helper service u servisima,to stavi na disabled..
na sljedeći način:
start>run>upišeš services.msc>OK
desni klik na taj servis>properties>startup type>disabled>OK

lijevo gore>stop service"

imam Vistu pa nemam opciju RUN u startu..ima druga opcija. Ovo sve ostalo sam napravio ali vodaaaaaaaa..aaaaa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
icokej kaže...

imam Vistu pa nemam opciju RUN u startu..ima druga opcija. Ovo sve ostalo sam napravio ali vodaaaaaaaa..aaaaa

windows tipka + R

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 0:17 (Zura).
15 godina
neaktivan

Ništa ne pomaže...jbg. Glupo mi je gnjaviti vas. Još ću pokušati napraviti Vista repair pa šta bude.

E sad u vezi s tim 2 pitanja.

1. Trebam li raditi backup podataka prije repaira

2. Kako uz komp nisam dobio instalacijski DVD Viste, a dobio sam Vistu Busines...smijem li za repair koristiti neku drugu Vistu  npr Enterprise

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice