Kako saznati lokaciju prema IP-u?

poruka: 75
|
čitano: 19.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kako saznati ?

Ev vako neko je na vukajliju (znate sta je to) stavio moju sliku i dolje napisao pogrdne i uvredljive izraze i to su vidjeli svi iz mog kraja i ismijavaju mi se,poslao sam adminu e-mail i on mi je poslao e mail adresu od tog lika i IP adresu,ukucao sam tu adresuu u jedan IP finder i lokacija se poklapa sa mojim gradom prilikom toga mi je izbacilo i ko mo je provider (Aneks,BL) ja sam njih kontaktirao povodom te IP adrese i oni su mi rekli da mi ne mogu dati lokaciju i ime te osobe jer je to krsenje zakona tj privatnosti a kad bi to htio otkriti morao bi vaditi sudski nalog a to je dugacak proces,pa sad mene zanima je li na neki drugi nacin moguce otkriti tog "saljivdziju" kome cu kosti prebrati palicom kad saznam ko je jer stvarno me je unistio sa tim posterom.

HVALA UNAPRIJED !

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 18:25 (loud killer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kako saznati ?

ispituj od kuce do kuce rofl

ja da sam na tvom mjestu isao bih zakonskim putem, istina da duze traje dok se formulari ispune i te p*zdarije no znas kako se kaze," osveta je slatka " {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Kako saznati ?
marinn95 kaže...

ispituj od kuce do kuce rofl

ja da sam na tvom mjestu isao bih zakonskim putem, istina da duze traje dok se formulari ispune i te p*zdarije no znas kako se kaze," osveta je slatka " {#}

Ma problem je sto je poster obrisan ja sam slao mail adminu vukajlije da vrati poster da posluzi kao dokazni materija ali nije nista uradio,a na to sa sudom cu uraditi sigurno ako ne bude b ilo nacina ali ipak zelim znati postoji  li neki kompjuterski nacin za otkrivanje adrese ? 

16 godina
neaktivan
Ko ti kriv šta si se napio ko svinja pa si zbario lokalnog lika i frend te uslikao. Nema kajanja poslije yebavanja.
Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
17 godina

bez postera ti nemas osnove za tuzbu/prituzbu tj. gonjenje zakonskim putem, kao da ukrades kiflu i pojedes ju. probaj sredit nesto s tim adminom, objasnis mu kakva je situacija i sigurno ce razumjeti, a ako ne, sve ode u vjetar. i u vezi kompjuterskog, nisam uopce upucen u takve metode, mozda neki drugi forumas zna. {#}

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 18:42 (marinn95).
17 godina
neaktivan
Kako saznati ?

Ako imaš mail, šalji spam s nekim formularima, možda je dosta glup da to ispuni {#}

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
The Unforgiven kaže...
Ko ti kriv šta si se napio ko svinja pa si zbario lokalnog lika i frend te uslikao. Nema kajanja poslije yebavanja.

Kao prvo ti nemas pravo govoriti takvo nesto a i ne znas o cemu je rijec,nisam ni pio niti koga bario nego ja imam povecu glavu i on je nju jos uvecao i ispod napisao "Kuku lele kuku lele imam glavu kao tele" znam da cete se sad smijati ali razumite me molim vas iznapadao sam dosta ljudi zbog ovoga a neznam ko je to uradio.

15 godina
neaktivan
Probaj se raspitat kod svojih prijatelja,imas li nekog neprijatelja koji bi to htjeo napraviti?
Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!
14 godina
protjeran
Marko :D kaže...
Probaj se raspitat kod svojih prijatelja,imas li nekog neprijatelja koji bi to htjeo napraviti?

Imam ja neprijatelja na koje smumnjam (mozda cak 10ak) ali svi negiraju to a ja ne mogu prici i udariti covjeka ako neznam je li on. Vec godinama tolerism takve stvari ali sad kad saznam prekinucu to jednom zauvijek :)

17 godina
neaktivan
loud killer kaže...
The Unforgiven kaže...

Kao prvo ti nemas pravo govoriti takvo nesto a i ne znas o cemu je rijec,nisam ni pio niti koga bario nego ja imam povecu glavu i on je nju jos uvecao i ispod napisao "Kuku lele kuku lele imam glavu kao tele" znam da cete se sad smijati ali razumite me molim vas iznapadao sam dosta ljudi zbog ovoga a neznam ko je to uradio.

Izvini al' upiša' se od smijeha....{#} evo smijem se par minuta na foru. Sry još jednom.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
Koliko imas god?,ides u skolu?
14 godina
protjeran
boxer kaže...
loud killer kaže...
The Unforgiven kaže...

Izvini al' upiša' se od smijeha....{#} evo smijem se par minuta na foru. Sry još jednom.

Ma kontam ja vas sve to za smijeh,ali molim vas razumite i vi mene to je ponizenje i to veliko,stavi se ti u moju poziciju ? Mene samo zanima postoji li kakav hakerski nacin za to ? Poprilicno sam dobar kompjuteras..samo bi me trebali uputiti :)

14 godina
protjeran
Koliko imas god?,ides u skolu?

Imam 15 godina.

15 godina
neaktivan
Boxer,tebi je to smjesno? Pa zamisli sebe u takvoj situaciji
15 godina
neaktivan
Potrazi pomoc od odraslih
15 godina
neaktivan
Kako saznati ?

Kako si pošao mislio sam da imaš ~22 minimalno.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Potrazi pomoc od odraslih

Moji roditelji znaju za to i ucinili su sve da mi pomgnu uvezi toga,ali kao sto sam rekao oni iz Aneksa su rekli da je to krsenje privatnosti i zakona (i jest) i samim tim ne mogu saznati nikako ja sam rekao njima za taj sudski postupak ali oni ne pristaju na to msm pristali bi kad bi ih nagovarao malo alo u tom medjuvremenu ja hocu da znam postoji li kakav kompjuterski nacin :) ?

17 godina
neaktivan
Kako saznati ?

To je ovo predpostavljam... Ohladi čovječe, uopće neizgledaš toliko loše, a i nije nešto smješno.

Za toga lika češ kad tad saznati garantiram ti, onda mu se osveti i gotovo.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neznam,ja mislim da nema...
14 godina
protjeran
thuglife kaže...

To je ovo predpostavljam... Ohladi čovječe, uopće neizgledaš toliko loše, a i nije nešto smješno.

Nisam to ja ! To je MC Stojan,pjevač koji pjeva ovu pjesmu

17 godina
neaktivan
Kako saznati ?

Pročitaj malo njihova pravila i dogovori se s njima.

http://vukajlija.com/o-sajtu/uslovi-koriscenja

World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
loud killer kaže...
thuglife kaže...

Nisam to ja ! To je MC Stojan,pjevač koji pjeva ovu pjesmu

Moj bed onda... Eto, toliko se razumijem utakvu vrstu "glazbe" {#}.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Pročitaj malo njihova pravila i dogovori se s njima.

http://vukajlija.com/o-sajtu/uslovi-koriscenja

To sam ja procitao i poslao e-mail ali jois nisu odgovorili,meni samo neko treba reci postoji li nekakav hakerski nacin da se otkrije lokacija ili ime te osobe ? A plus vukajlija je srbijanski sajt a ja sam iz BiH to bi bio ihaha tezak i dugacak proces za koji moji starci ne bi pristali znaci imam e-mail (po kojem nisam uspio zakljuciti ko je to),IP adresu,providera (Aneks) i sad ja trebam otkriti.

15 godina
neaktivan
Ako je s istog telekoma ko i ti zasto ih ne nazoves i pitas cija je to ip adresa?
14 godina
protjeran
Ako je s istog telekoma ko i ti zasto ih ne nazoves i pitas cija je to ip adresa?

Na nesrecu nije moj telekom,ali i da jest oni meni ne bi dali ime te IP adresse jer svejedno bio isti ili razlicit telekom.

15 godina
neaktivan
Gore na slici pise nadimak onoga tko je to napravio,mozes li nesto iz toga zakljucit?
14 godina
protjeran
Gore na slici pise nadimak onoga tko je to napravio,mozes li nesto iz toga zakljucit?

Pise nadimak,nadimak je topolaboy (ime mjesta odakle sam ja) ali to nista ne govori ima preko 15.000 ljudi u tom mjestu e-mail je topolaboy93@yahoo.com napao sam jednog momka 93 na ulici ali on negira to konstantno ima ih jos 93 s kojim nisam dobar ali neznam ko je i samim tim se ne mogu baciti u akciju osvete.

16 godina
neaktivan

IP adresu ne možeš saznati nikako nego preko ISPa (bihnet, lol, štogod), a oni ti ne smiju to reći, tako da je jedini način gonjenje kaznenim putem

SilvioS, Windows Desktop Consumer MVP
14 godina
protjeran
SilvioS kaže...

IP adresu ne možeš saznati nikako nego preko ISPa (bihnet, lol, štogod), a oni ti ne smiju to reći, tako da je jedini način gonjenje kaznenim putem

IP adresu od tog lika ja imam ali neznam ime ili adresu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2011 19:25 (loud killer).
15 godina
neaktivan
Napravi lazni yahoo mail pr. Mihi.lol ili tako nes (Ne pravo ime) i posalji na taj mail i pitaj kao jesam li dobio tog i tog(ne pravo ime tog kog trazis nego ) pr. Ivicu Ivića kuzis?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice