Kako povrati facebook racun zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.691
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako povrati facebook racun

Ovako imam facebook, i uvijek sam imao password u komp i automatsku prijavu i to vec nekih godinu dana, i odjednom me pita password a nemam pojma, a ni email neznam password je je isti valjda, postoji neki program da vidim svoju lozinku koju sam bio upisao?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Kako povrati facebook racun
lostro33 kaže...

Ovako imam facebook, i uvijek sam imao password u komp i automatsku prijavu i to vec nekih godinu dana, i odjednom me pita password a nemam pojma, a ni email neznam password je je isti valjda, postoji neki program da vidim svoju lozinku koju sam bio upisao?

Postoji, mozzila firefox.

14 godina
neaktivan

Imam google chrome ima neki history ili tako nesto, upisao sam je davno znam da je bio 12 mjesec prosle godine i uvijek sam imao automatsko da mi ulazi a sad jbg a nikad nisam brisao nikakav history ili tako nesto

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
lostro33 kaže...

Imam google chrome ima neki history ili tako nesto, upisao sam je davno znam da je bio 12 mjesec prosle godine i uvijek sam imao automatsko da mi ulazi a sad jbg a nikad nisam brisao nikakav history ili tako nesto

., - koristi ih

Možda negdje u opcijama imaš saved passwords, bar u mozzili ima pa ih možeš pogledati.

14 godina
neaktivan

Sta ono pod personal stuff nista posebno ne dolazi, ako ima tko chrome i zna neka kaze jer sam s*eban a i ne da mi se raditi novi racun

14 godina
odjavljen

Pa ako nisi izbrisal sve lozinke, onda odi na opcije -> osobne stvari -> upravljaj spremljenim zaporkama i tu imaš sve spremljene lozinke. Normalno ako ih nema onda si izbrisal sve sa CHroma.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice