ugl instalira san vista transf pack sa proslog bugovog cd-a i od tada kad ulazim u folder otvara mi se search...
dakle kad pritisnem desni klik na folder boldano je search umjesto open
jel ko zna rijesenje a da nije uninstal vista pack?
ugl instalira san vista transf pack sa proslog bugovog cd-a i od tada kad ulazim u folder otvara mi se search...
dakle kad pritisnem desni klik na folder boldano je search umjesto open
jel ko zna rijesenje a da nije uninstal vista pack?
Ja imam vista t. pack još od bug-a broj 174, od onda je nisam mjenjao i radi savršeno.
Ako imaš dvd broj 174 probaj onu instalirat.
Ja imam vista t. pack još od bug-a broj 174, od onda je nisam mjenjao i radi savršeno.
Ako imaš dvd broj 174 probaj onu instalirat.
Neznam pajda, meni se taj problem dešavao sa XPom i moro sam svaki put ići desnim klikom pa Open, i nakon što mi je dopiz**** reinstaliro sam windowse, nadam se da ti nisam pomogao
Jesi skenirao ima li virusa u računalo. Evo recimo ja sam nedavno pokupio nekakav s sticka gdje čak ni desnim klikom nisam mogao ući na bilo koji disk. Onda sam bio promoran koristiti folder view dok nisam uklonio napast.
Jesi skenirao ima li virusa u računalo. Evo recimo ja sam nedavno pokupio nekakav s sticka gdje čak ni desnim klikom nisam mogao ući na bilo koji disk. Onda sam bio promoran koristiti folder view dok nisam uklonio napast.
mislim da je rjesenje:
Dupli klik na folder a otvara se Search
1.) My Computer
2.) Tools
3.) Folder Options
4.) File Types
5.) odaberete Folder
6.) Advanced
7.) odaberite Open
8.) Set Default
9.) Pozatvarajte prozore na OK i riješili ste problem.