Internet samo povremeno radi

poruka: 8
|
čitano: 2.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Imam problem da mi često bez ikakvog razloga ne radi internet na kompu. Na laptopu i na mobitelu u to vrijeme je sve normalno, ali komp neće. Kad iskopčam i ponovo ukopčam wireless adapter onda opet počne raditi. Windows cijelo vrijeme pokazuje konekciju na internet, kao da browser šteka, ali na nekoliko internet browsera se isto događa. Kupio sam novi wireless adapter i ista stvar se događa. Signal je skoro do kraja pun. Ima netko ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Probaj norton removal tool izguglat. Tako sam ja rijesio isti problem. Događalo se isto i slučajno sam naletio na thread na nekom forumu. Navodno neki norton program ostavlja neki svoj dio u sistemu i to radi dar mar. Meni pomoglo ;) gl Ak to ne pomogne preporucam aplikaciju - mislim tweak master - izvrtis ju nakon svakog boota i on podesi parametre za surfanje i sl, tj privremeno makne taj dar mar. Tak sam ja radio godinu dana dok nisam rijesio na gore opisani nacin.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 18:48 (Ba'alzamon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Internet samo povremeno radi

Skini portabilni Norman malware cleaner ( vidi samo da baza nije starija od npr. 22.04.), također portable dr web cureit ( sa novijom bazom). Osim toga, bilo bi dobro instalirati spyware terminator i superantispyware. Sa ovim skeniranjima i čišćenjem rešićeš problem. Kasnije je potrebno da u Control Panelu zatvoriš windows update ( kroz update se ubacuju razni malvare aplikacije).

14 godina
neaktivan

Uvek drivere treba prvo proveriti, prvo najočiklednija rešenja (nekima je to teško, ali jednom kad se nauči)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo sve isporobano i ništa, internet doslovno sec radi i onda opet 10sec ne radi i tako u krug pije živce. A i kad radi brzina ne prelazi 1.4mbps. Čudno mi je da je do sada sve super bilo i sad odjednom me ovako pojeda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni to izgleda kao neki program koji se naselio i ne dozvoljava normalno surfanje. tako je kod mene bio problem sa norton tools mislim. obrisao sam ga, ali je ostavio smeće neko koje je remetilo surfanje.

Koji windows koristiš i koje browsere? Kakvu zaštitu koristiš? Koji firewall?

Moguća solucija :

let us say the network adapter is working fine especially if it's for wireless adapter or NIC. 
i think you need to check you IP going to start>run>cmd a black screen will appear. type ipconfig/all and check the IP if there is an ip for as long as it's not 0.0.0.0 or 169.x.x.x your good to go. you can also try to check if the network adapter is working by pinging it in the black screen type ping 127.0.0.1. Also try to check Browsersettings on IE go to [IE7 or lower] [for IE8 a gear icon at the upper right hand side]Tool>internet options> Connections tab>Lan settings button> uncheck everyting and there should be no proxies. I assume you have the TCP/IP settings set to obtain automatically an IP adress to your ISP right? Try to also reset the IE settings under Advanced tab in internet options, hope it will help.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 0:11 (Ba'alzamon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Win 7, Chrome sa ABP i Avira za zaštitiu sa windows firewallom. Ali puko mi je film i upravo se instalira win 8. Ionako je ova instalacija sedmice stara oko 3god (rekord)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Novi windowsi gore, istu instalaciju imam i na laptopu koja dobro radi i sad je problem brzine, više ne puca, ali ne mogu dobiti brzinu veću od 1mbit preko speedtest.net

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice