Internet Explorer problem s...

poruka: 61
|
čitano: 5.285
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Internet Explorer problem s...
@gamer4ever
Skeniraj još SUPERAntiSpyware-om. Ako on ne popravi stvar, mogu ti ja preko TeamViewera to riješiti.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
neaktivan

Imam problem sa IE-om, a to je taj da kad ga upalim pojavi se pa nestane. A kad sam probala Browse Without Add-ons onda radi, ali opet ne sve .. video, slike i neke stvari preko njega štekaju.

I sad sam prisiljena ić na Google Chrome! 

Što da radim?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
niksolina kaže...

Imam problem sa IE-om, a to je taj da kad ga upalim pojavi se pa nestane. A kad sam probala Browse Without Add-ons onda radi, ali opet ne sve .. video, slike i neke stvari preko njega štekaju.

I sad sam prisiljena ić na Google Chrome! 

Što da radim?

hmm sad neznam sta je tebi bolje... Šutim

koja verzija IE-a

?

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 9:07 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

IE8

17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

IE8

jesu to jedini problemi na kompu,kako radi chrome?
i da li imaš neki posebni razlog da se ne prebaciš na firefox ili chrome?

16 godina
neaktivan

To se meni događalo na mozili no ispravilo se nakon "Java update"-a, ako ti nije defaultno postavljeno da se samo apdejta probaj sam... mislim da ima veze s tim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, jedini problem. I jako mi je čudno da se pojavio jer kad sam ga ujutro upalila sve super i stavila sam ga na stand by i kad sam se vratila IE se nije mogao više otvoriti.

Ma navikla sam se na IE, svi linkovi koje imam na favoritsima su mi tamo i ovisna sam o njima. Chrome mi je koma. A firefox ne volim, možda je to stvar navike ali od kada znam za internet samo sam na IE-u Belji se

15 godina
neaktivan

Eeeee vidiš .. možda .. baš ću sad probat .. vidim da mi mali Java tamo stoji i čeka da ga kliknem :)

17 godina
protjeran

inace IE8 ti je los browser 

preporucam ti IE9 betu,ako ti vec ostali nisu dobri

◂◂  ►  ▐ ▌  ◼  ▸▸ Metallica-For whom the bell tolls
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
guardian92 kaže...

To se meni događalo na mozili no ispravilo se nakon "Java update"-a, ako ti nije defaultno postavljeno da se samo apdejta probaj sam... mislim da ima veze s tim

Nope .. i dalje.. 

17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

Da, jedini problem. I jako mi je čudno da se pojavio jer kad sam ga ujutro upalila sve super i stavila sam ga na stand by i kad sam se vratila IE se nije mogao više otvoriti.

Ma navikla sam se na IE, svi linkovi koje imam na favoritsima su mi tamo i ovisna sam o njima. Chrome mi je koma. A firefox ne volim, možda je to stvar navike ali od kada znam za internet samo sam na IE-u Belji se

da..jel ti komp čist od malwarea,koji imaš antivirus i s čim je koš skeniran?
inače ie je najnapadaniji browser i stalno se krpa sa sigurnosnim zakrpama,to radiš?
bookmarksi i sve drugo se prebacuje na drugi browser bez problema

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Ah, šta ćeš...
Ok, tnx, probat ću

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
niksolina kaže...

da..jel ti komp čist od malwarea,koji imaš antivirus i s čim je koš skeniran?
inače ie je najnapadaniji browser i stalno se krpa sa sigurnosnim zakrpama,to radiš?
bookmarksi i sve drugo se prebacuje na drugi browser bez problema

Imam ESET smart security. Ma taj mi odmah javi čim nešto ne javlja.

Ah, ako ništa ne upali morat ću na firefox..

17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

eset je u redu,ajd ako ti se da napravi još scan s ovim besplatnim skenerom,da budemo sigurniji da si čista
i to quick scan,5 min

15 godina
neaktivan
niksolina kaže...

Ah, šta ćeš...
Ok, tnx, probat ću

Stisnem Run .. a on ništa!

Ma niš .. ići ću skenirat cijelo računalo i ako se tada ništa ne pojavi .. firefox

15 godina
neaktivan
seneka kaže...
niksolina kaže...

eset je u redu,ajd ako ti se da napravi još scan s ovim besplatnim skenerom,da budemo sigurniji da si čista
i to quick scan,5 min

Ma ovo je strašno, ništa što downloadam mi se ne želi pokrenut! 

Probat ću sa esetom, iako je on spooor .. na 39% mi je već par minuta

17 godina
neaktivan

skeniraj s onim programom niksolina,nije trenutno bitno da li imaš nešto na d particiji.
to stigneš kasnije

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

probaj u safe modu pokrenuti,uđi u safe mode  ,kod restarta/dizanja os-a pritisći tipku f 8 i odaberi safe mode with networking i tamo skeniraj
ako nejde s malwarebytesom probaj s ovim

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:34 (seneka).
16 godina
protjeran

ne znam zašto? IE 8 drži 60% tržišta i meni je radio OK imao sam ga otkako je izašao. da su svi koji se koriste internetom web designeri razumio bih tvoju tvrdnju, ali pošto su ogromna većina prosječni korisnici IE 8 je po jednostavnosti rukovanja do IE 9 bio i ostao najfunkcionalniji browser kojeg je nadmašio samo IE 9.

May justice be done though the heavens fall
17 godina
protjeran
karakteran kaže...

ne znam zašto? IE 8 drži 60% tržišta i meni je radio OK imao sam ga otkako je izašao. da su svi koji se koriste internetom web designeri razumio bih tvoju tvrdnju, ali pošto su ogromna većina prosječni korisnici IE 8 je po jednostavnosti rukovanja do IE 9 bio i ostao najfunkcionalniji browser kojeg je nadmašio samo IE 9.

LOL!

16 godina
protjeran
umjesto lol volio bih čut kakav argument.
probao sam sve od FF do GC i Opere i tvrdim da je najjednostavniji za rukovanje IE 8 kojeg je sad nadmašio samo IE 9 tako će mu konkurencija još više gledat u leđa.
17 godina
protjeran
karakteran kaže...
umjesto lol volio bih čut kakav argument.
probao sam sve od FF do GC i Opere i tvrdim da je najjednostavniji za rukovanje IE 8 kojeg je sad nadmašio samo IE 9 tako će mu konkurencija još više gledat u leđa.

meni se to neda objasnjavat jer to vec odavno prozvakana tema "zasto je IE8 sranje" 

Ti meni navedi po cemu je on jednostavniji od recimo chroma i bolji od njega pa cemo onda dalje 

16 godina
protjeran

ti si započeo diskusiju jednom bedastoćom koja je tipična za tebe i još masu korisnika koji ne znam zašto mrze IE. pun vas je forum. to sam već rekao na par mjesta tu na forumu i ponovit ću opet.

vjerojatno vas boli činjenica da svi ostali browseri zajedno nemaju korisnika koliko IE sam. i opet kad se svi skupe, IE šije konkurenciju (zajedno) za više od 20%.

razumio bih da se pola korisnika interneta bavi web designom jer IE nije za to, ali za normalnog korisnika IE je najjednostaniji i najfunkcionalniji za rukovanje što je i potrebno jer nije cilj komplicirati nego napraviti browser da je svakom jednostavno upravljati njime. tim se primjerom povodi svaka firma koja nešto proizvodi - treba biti jednostavno funkcionalno i lijepo i tada je uspjeh zajamčen. a ti meni dokaži da nije tako!

IE 9 kojeg koristim otkako je izašao objedinio je jednostavnost i funkcionalnost IE 8 i podigao je na još veću razinu, uz to brži je i zadovoljava sve testove koje imaju i drugi browseri pa sam sigurn da će mu konkurencija kad izađe final version još više gledat u leđa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:47 (karakteran).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
niksolina kaže...

probaj u safe modu pokrenuti,uđi u safe mode  ,kod restarta/dizanja os-a pritisći tipku f 8 i odaberi safe mode with networking i tamo skeniraj
ako nejde s malwarebytesom probaj s ovim

Nemoj mislit da ne znam kako do safe moda, ali po prvi put u životu mi ne želi!! 

17 godina
protjeran
karakteran kaže...
ti si započeo diskusiju jednom bedastoćom koja je tipična za tebe i još masu korisnika koji ne znam zašto mrze IE. pun vas je forum. to sam već rekao na par mjesta tu na forumu i ponovit ću opet.

vjerojatno vas boli činjenica da svi ostali browseri zajedno nemaju korisnika koliko IE sam. i opet kad se svi skupe IE šije konkurenciju (zajedno) za više od 20%.

razumio bih da se pola korisnika interneta abvi web designom jer IE nije za to, ali za normalnog korisnika IE je najjednostaniji i najfunkcionalniji za rukovanje što je i potrebno jer nije cilj komplicirati nego napraviti browser da je svakom jednostavno upravljati njime. tim se primjerom povodi svaka firma koja nešto proizvodi - treba biti jednostavno funkcionalno i lijepo i tada je uspjeh zajamčen. a ti meni dokaži da nije tako!

LOL! opet pricas same gluposti...govoris kako je najbolji,a ne vidim niti jedan dokaz po cemu bi bio najbolji 

i zaboli me postoci koristenja pa i da samo ja korstim chrome 

vec sam ti rekao potrazi si po forumu imas o tome kolko hoces "zasto je ie 8 los" jer je LOŠ,a ti ga koristi bas mene briga....

da je tolko dobar zasto vise ne radi korisnici iznad? zasto dolaze tolke sigurnosne zakrpe, ne podrzava mnoge standarde LOL ne postoji browzer za web dizajn,ako radi jedno mora i drugo jer to ide skupa 

i da ovo nije tema za ovo pa cu ostavit seneki da pomogne,a ja cu se pokupit da jos karton radi gluposti ne dobim

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 17:52 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
niksolina kaže...

Nemoj mislit da ne znam kako do safe moda, ali po prvi put u životu mi ne želi!! 

šta se konkretno događa kad pokušaš ući u safe mode?

16 godina
protjeran

farkuševac da ti budem iskren i mene čisto zaboli za tvoju zadrtost kao i za sljepilo i mržnju ostalih korisnika koji se ne mogu pomiriti da preko 60% internetske populacije koristi IE. najbliži njemu je FF s nekih 21-22% a to će ziher pasti kad IE 9 izađe s finalnom verzijom.
usput rečeno ja s IE 8 nikad nisam imao takvih problema kao gospodična.

bitno je da su drugi browseri savršeni, evo samo sam probao FF i GC našlo se nekoliko zanimljivih tema + ovo. problemi? ma neeee...

aonaj GC bih stavio na svoj lap samo pod prijetnjom oružja, najružnije čudo od preko 100 MB koje postiji na svijetu.
i da, zaboravih ovdje su svi web designeri.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 18:01 (karakteran).
15 godina
neaktivan
seneka kaže...
niksolina kaže...

šta se konkretno događa kad pokušaš ući u safe mode?

Dođe:

Please select boot device:

Sata:PM-WDC

CDROM: SM-ASUS

i to je to!! :(

17 godina
neaktivan

daj probaj onaj superantispyware portable pokrenut u normalnom modu
ili si već pokušala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
imao sam slučaj da IE 8 nije radio savršeno na xp, ali na 7 je. pravio mi je manje probleme nije htio vratit stranicu nazad npr. pa sam ga ugasio i ponovno digao onda je bilo sve ok, na 7 je radio dobro.

imaš dobru konfu, instaliraj 7 i skini IE 9 to je vrhunska kombinacija. riješi se xp-a i pogledaj kakvo je čudo IE 9. koristim ga otkako je izašao, jako mi se sviđa.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice