Instalacija usporava laptop

poruka: 8
|
čitano: 1.997
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Konfa je sljedeca:

core i7 2670QM 2,2 GHz, ima turbo boost 

6GB ddr3 memorije

GT540M

Win7 64bit

Sve radi brzo osim kad pokrenem instalaciju neke igra i kad ju otpakiravam s 7-zipom..da li se to moze kako sprijeciti jer me vec lagano zivcira?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Normalno je da će radit sporije pri instalaciji, to je relativno težak proces za računalo. Koda pitaš kako rješiti usporavanje interneta dok ti radi torrent.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: Instalacija usporava laptop
thuglife kaže...

Normalno je da će radit sporije pri instalaciji, to je relativno težak proces za računalo. Koda pitaš kako rješiti usporavanje interneta dok ti radi torrent.

Ipak, ima dosta dobar komp, možda je i neki problem ako se baš dosta vidi usporavanje.

Prati zauzeće procesora i memorije u task manageru pa stavi ovde da vidimo.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan

http://prntscr.com/iapkg

zauzece cpu ide do 15%, mem do 2,5 gb..prema ovome se to nebi smjelo dogadjat, ili se varam?

17 godina
neaktivan

Doša je do nove mašine i ništa osim bezprijekornoga ne želi prihvatit, laptop mu radi normalno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kupio sam ga jos u drugom mjesecu ove godine..lol..

18 godina
Vesperian kaže...

http://prntscr.com/iapkg

zauzece cpu ide do 15%, mem do 2,5 gb..prema ovome se to nebi smjelo dogadjat, ili se varam?

A što tebe uopće muči?

Instalacije dobrim dijelom fizički ovise o brzini diska. Obzirom da su u pravilu dosta kompleksne i zahtjevne, ni po jednom opisu koji si dao ne vidim problem.

14 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

Konfa je sljedeca:

core i7 2670QM 2,2 GHz, ima turbo boost 

6GB ddr3 memorije

GT540M

Win7 64bit

Sve radi brzo osim kad pokrenem instalaciju neke igra i kad ju otpakiravam s 7-zipom..da li se to moze kako sprijeciti jer me vec lagano zivcira?

Pa otpakiravanje je inače spor proces ako je velika datoteka/ke ...a sto se tice instalacije igre , to se ne razlikuje baš puno od racunara do racunara,naravno ima razlike ali ne ogromne...nema to sad puno veze koliko giga rama imaš jel imaš 8 ili 6 , ako njemu treba 2.5gb, ti da imaš 3 ili 6 gb  nema razlike ,ali ako zafali onda ga jebi .. uglavnom ne paničari brate nije ti to ništa 

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 22:16 (Deep).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice