Hp_tools

poruka: 14
|
čitano: 2.056
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hp_tools

Bok ljudi,

evo jedan problem, nedavno sam odlučio prijeći na win 7 pošto su mi testiranja na starom kompu dobro prošla (a i savjet drugih), i ok, sve stoji, samo što sam naišao na jedan problem.Ovaj laptop koji sam kupio u 9. mjesecu je model od hp-a ProBook 4510s i on dođe sa ugrađenim programima tipa protect tools, drive guard itd.I, kad sam prvi puta XP stavio na njega, mogao sa naći particiju pod imenom hp_tools, gdje su bili ti programi.Ona je oko 2gb a sad se ni nesječam dali je bila puna do kraja.Ugl. kad sam stavljo 7 nisam ni mislio na to, i kad sam se sjetio da trebam drivere posebno stavljati jer 7 stavi svoje, određene mi nije htio instalirati jer navodno nemože naći particiju hp_tools.Provjerio sam na sys. man. da vidim stanje i on nađe da postoji ta particija, ima svega 20 mb od 2 gb i čudno što je ja nevidim na my computer.I pitanje glasi, kako da ja nju "popravim", ona bi se trebala vidjeti na my comp i nzm očigledno da je formatirana il neš kad ima jedva 20 mb.

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 16:57 (pbandov).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Hp_tools

To je vjerovatno bila recovery particija. Nije velika steta sto si je obrisao. Sve sto ti treba imas ovdje http://tinyurl.com/36a7ykp.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

To je vjerovatno bila recovery particija. Nije velika steta sto si je obrisao. Sve sto ti treba imas ovdje http://tinyurl.com/36a7ykp.

da, jednom rječi sam mogao reći i recovery XD, ali kako može biti obrisana ako je vidim na menageru ?

EDIT: Taj link je za drivere, tu sam skidao i u tome je i problem, neće instalirati pola njih jer kaže da nemože naći hp_tools.

Dont bug me! ---Kladite se i dobijete nagrade: You can also give them directly your referral link: http://beterz.com/?Referer=130317 :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.5.2010 17:17 (pbandov).
18 godina
neaktivan

Kojem manageru? A kazem ti da na njoj i nema nesto posebno bitno. Ako je vidis u disk manageru onda desni klik na nju i assign drive letter ili tako nesto.

16 godina
neaktivan
Hp_tools

Imam isti model HP Probook 4510 i stavio sam sedmicu na njega i ona je prepoznala sve drivere osim par njih, a svi ostali driveri se mogu skinut sa Link.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sto ja napisah i dadoh prije 5 minuta ;)

16 godina
neaktivan
dado993 kaže...

Imam isti model HP Probook 4510 i stavio sam sedmicu na njega i ona je prepoznala sve drivere osim par njih, a svi ostali driveri se mogu skinut sa Link.

meni trebaju ti driveri a neće ih staviti jer nemože naći tu particiju.

Dont bug me!
16 godina
neaktivan

Dok sam trazio link preduhitrio si me ...Smijeh

Vidi Veni Vici
18 godina
neaktivan

Koje drivere ti nece staviti? Mora ih staviti jer bas win 7 briga za particije. Jesi skinuo drivere sa stranice sto ti dadoh?

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Koje drivere ti nece staviti? Mora ih staviti jer bas win 7 briga za particije. Jesi skinuo drivere sa stranice sto ti dadoh?

ma imam tu stranicu od prije još pa jedino s nje i mogu skidati drivere.I opet, citiram: hp quick look, hp quick launch...

Dont bug me!
18 godina
neaktivan

I kad skines i pokrenes instalaciju sta se desi? Daj sliku greske.

16 godina
neaktivan
logic kaže...

I kad skines i pokrenes instalaciju sta se desi? Daj sliku greske.

"Setup cannot find the "hp_tools partition", installer will now quit."

Dont bug me!
16 godina
neaktivan
Hp_tools

Probaj napraviti kako kaze na str. 6. Link

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado993 kaže...

Probaj napraviti kako kaze na str. 6. Link

hehe, napravio, jedan dio sredio, bios se skoro s*** ali je ok sad :P, thx na linku :D

Dont bug me!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice