HP iz naslova za one koji su upuceni ima dvije grafe, intel i kao jacu ati, i3 proc, 320 gb hdd i win 7 home premium oriđiđi tvornicki te MSE av.Uglavnom sve up to date driver-e i skoro nista od popratnih programa instalirano osim nokia suite,cc-a i df-a.Znaci up-dejtiran adobe flash,java,silverlight,net Frame.Problem je da koji god internet preglednik tipa IE, chrome, firefox stavim i otvorim video na youtube,24sata i razno raznim portalima hp odbija suradnju na nacin da zamrzne video ako stavim na cijeli ekran pa vratim samo crna slika i jos malo zvuka ide narednih par sekundi.probao i enable/disable hardware akceleraciju naravno bez ikakvih pomaka a to njihovo SVIČABLE GRAFIK je tak super jer je kao podeseno da koristi kao jacu ati grafu na ultra super procu koji je kao 4 jezgre a ima dvije uglavnom spalio sam se totalno ,a opet mozda je nesto jednostavno ali moja malenkost to ne kuzi pa ako netko zna u cemu je problem prije nego formatiram i stavim DOS 6.22 HELP 
P.S. ne trollam nego stvarno trebam savjet jer je laptop od prijatelja koji nije bas upucen i sluzi mu za face i obiteljske slike a htio bih ga rjesiti sto prije da ne moram ponovo instalirati windoze, eh da i nema virusa ako je vjerovati AV-u
hvala unaprijed na pametnim odgovorima i nek smo mi prezivjeli smak svijeta a, dale cemo lagano...