HP probook 4730s problem pliz help tko zna?

poruka: 8
|
čitano: 4.296
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

HP iz naslova za one koji su upuceni ima dvije grafe, intel i kao jacu ati, i3 proc, 320 gb hdd i win 7 home premium oriđiđi tvornicki te MSE av.Uglavnom sve up to date driver-e i skoro nista od popratnih programa instalirano osim nokia suite,cc-a i df-a.Znaci up-dejtiran adobe flash,java,silverlight,net Frame.Problem je da koji god internet preglednik tipa IE, chrome, firefox stavim i otvorim video na youtube,24sata i razno raznim portalima hp odbija suradnju na nacin da zamrzne video ako stavim na cijeli ekran pa vratim samo crna slika i jos malo zvuka ide narednih par sekundi.probao i enable/disable hardware akceleraciju naravno bez ikakvih pomaka a to njihovo SVIČABLE GRAFIK je tak super jer je kao podeseno da koristi kao jacu ati grafu na ultra super procu koji je kao 4 jezgre a ima dvije uglavnom spalio sam se totalno ,a opet mozda je nesto jednostavno ali moja malenkost to ne kuzi pa ako netko zna u cemu je problem prije nego formatiram i stavim DOS 6.22 HELP {#}

P.S. ne trollam nego stvarno trebam savjet jer je laptop od prijatelja koji nije bas upucen i sluzi mu za face i obiteljske slike a htio bih ga rjesiti sto prije da ne moram ponovo instalirati windoze, eh da i nema virusa ako je vjerovati AV-u

hvala unaprijed na pametnim odgovorima i nek smo mi prezivjeli smak svijeta a, dale cemo lagano...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zar nitko nema prijedlog? jesam li mozda naivno ocekivao da netko na ovome forumu zna rjesenje ili su svi u predblagdanskom raspolozenju pa se nikome ne da zamarati s bilo kakvim problemima?

ajmo ljudi vrijeme je darivanja pa darujte nekakav odgovor {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HP probook 4730s problem pliz help tko zna?

ja imam 4530s al ima iste komponente ko i što si ti naveo, i meni jedino firefox malo radi probleme... skrolanje nije tečno...u chromeu normalno radi...sad ne znam do čega je to točno, nisam probavao... a ta grafika mi radi normalno jedino sa driverima koji se skinu sa hp-ove stranice, koji su poprilično zastarjeli. (onaj amdov programčić ne prepoznaje uopće svoju grafiku na laptopu pa ne vrijedi sa amdove stranice skidat drivere). probaj u CCC-u onesposobit automatsko swichanje grafike, stavi da bude stalno radeonka... meni su neke stvari bolje radile dok je konstantno ta radila, ali onda moraš računat na konstantno verglanje ventilatora i temperature graficke od oko 60°C u idleu

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 18:33 (chakija).
14 godina

Isprobajte neki live linux ako se i na njemu događa ista stvar onda je vjerojatno hardverski problem.

http://d-u-d.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina
i3 (2330m) ima 2 jezgre, tko zna zasto mislis da ima 4. Sto je problem zapravo? youtube video? Ta intel hd u i3 zna praviti nekada probleme, update intel drivera te flash playera moze popraviti stvar.

Neki korisnici prebace switchable graphic iz osnovnog nacina rada, pa zbog neznanja radi probleme; pokusaj vratiti postavke (ako je drugacije nastimano) da je intel aktivan na bateriji, a ati kad je laptop spojen na struju.
13 godina
neaktivan
kunof00 kaže...
i3 (2330m) ima 2 jezgre, tko zna zasto mislis da ima 4. Sto je problem zapravo? youtube video? Ta intel hd u i3 zna praviti nekada probleme, update intel drivera te flash playera moze popraviti stvar.

Neki korisnici prebace switchable graphic iz osnovnog nacina rada, pa zbog neznanja radi probleme; pokusaj vratiti postavke (ako je drugacije nastimano) da je intel aktivan na bateriji, a ati kad je laptop spojen na struju.

bez obzira na struju zbog loših drivera zna se dešavat da se uopće ne promijeni grafika bez obzira što je za igru (ili bilo koji program) postavljeno high performance... npr meni se to dogodilo kod test drive unlimited 2. u CCC-u je bilo postavljeno high performance (dakle radeonka), igra je jedva radila, i gpuz je prikazivao da je intel aktivan, a ne radeon... meni je pomoglo brisanje drivera i ponovno instaliranje... ali svejedno su loši driveri i zastarjeli...

14 godina
neaktivan

hvala svim na odgovorima, reinstalirao sam windoze pa sad skidam driver-e u nadi da ce sve raditi ok.javim se s rezultatima i mozda novim pitanjem.nadam se da nije hardverski problem jer je prije 2 mjeseca isteklo jamstvo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molim vas za pomoc ako mozete pomoci. Nakon svjeze instaliranog windowsa(home basic koji je dosao sa laptopom u paketu) na laptop, ne mogu da pokrenem CCC da bih prebacio rad na ATI graficku, tu dobijam ovu poruku "Catalyst Control Center cannot be started. There are currently no settings that can be configured using Catalyst Control Center.". Također ne mogu da instaliram drajvere za Intelovu grafiku, stalno dobijam poruku "this computer does not meet the minimum requirements for installing the software" .

Sve drajvere sam skidao sa hp-ove stranice ukljucujuci i ove za grafiku. Potrazivao sam rjesenje i na forumima njihovog supporta ali nisam nasao rjesenje.

Radi se o laptopu HP ProBook 4530s. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice