Hp Pavilion G6 - driveri

poruka: 7
|
čitano: 5.666
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hp Pavilion G6 - driveri

kupio sam ovaj laptop: 

http://www.konikom.hr/p11514/notebook-hp-pavilion-g6-1195sm-qc126ea/product_info.html

i instalirao sam win7 x64 , ali je problem što mi nije instalirana grafička kartica, Ethernet controler, Network controler.. i još neke 3 stvari ( predpostavljam da je to cjela matična ploča ) . dakle, trebam drivere za taj laptop, jer se nemogu spojiti na wireless, ni preko LAN-a, nemogu npr namjestiti da mi je alatna traka prozirna (jer mi nije grafička instalirana) .. i nemogu ništa bez interneta, inače bi da imam net, automatski win 7 instalirao sve, ali ovako moram sve sam :S ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hp Pavilion G6 - driveri

Hvala svima ovoj OGROMNOJ pomoći, nemogu se snać od tolikih postova :S -.-"

ali može LOCK na temu, jer sam pronašao rješenje.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Hp Pavilion G6 - driveri

A je... već ima dosta ovakvih tema gdje ljudi traže obične drivere i onda im se ne da tražit sami pa onda traže ovdje linkove na gotovo.

Imaš google, stranicu HPa i kaj bezveze tu otvaraš temu mogal si potražit drivere sam.

Ovo nije ozbiljan problem, to bi svatko moral znat riješit sam, nego svi samo čekaju druge.

I ja sam kupil laptop isto prije par dana pa nisam odmah tražil drivere tu nego tamo gdje jesu (na hp.com). Na kraju je za WLAN bilo više drivera (veličine cca.250 MB) za različite kartice, sat i pol sam ja tražil pravi driver, ali nisam se bunil tražil sam dok nisam našal pravi i gotovo.

Pamet u glavu.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 16:38 (Valentin17).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hp Pavilion G6 - driveri
Valentin17 kaže...

A je... već ima dosta ovakvih tema gdje ljudi traže obične drivere i onda im se ne da tražit sami pa onda traže ovdje linkove na gotovo.

Imaš google, stranicu HPa i kaj bezveze tu otvaraš temu mogal si potražit drivere sam.

Ovo nije ozbiljan problem, to bi svatko moral znat riješit sam, nego svi samo čekaju druge.

I ja sam kupil laptop isto prije par dana pa nisam odmah tražil drivere tu nego tamo gdje jesu (na hp.com). Na kraju je za WLAN bilo više drivera (veličine cca.250 MB) za različite kartice, sat i pol sam ja tražil pravi driver, ali nisam se bunil tražil sam dok nisam našal pravi i gotovo.

Pamet u glavu.

Sry mr.pametni. Problem je u tome što HP ima toliko genijalnu stranicu, da to nema nigdje dalje. tamo te pita za model laptopa, i objasni gdje piše taj broj, (iza baterije). . pregledo sam svaki milimetar te naljepnice iza i nema NIGDJE tog broja. tražio po netu, ljudi se masovno bune za isti problem. a hitno mi je nabavit drivere jer idem na fax, i ak neam net, onda bolje da nemam ni laptop..ugl. našao sam manje više sve drivere, osim za touchpad, iako nigdje ne prikazuje da ga nemam. ali znam da trebam to, jer nemogu koristi pola funkcija..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Hp Pavilion G6 - driveri

Pozdrav, imam ovaj laptop G6 1222 EM...i nikako nemogu nać wireless driver, nema sanse, i s njhove str i sve, ali nece..LAN radi..moze bilokakva pomoć?

i lampa za wireles ( tipka f12) mi svijetli crveno, neznam zasto, sve drivere sam proba ali neide neide neidee ..:P

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.8.2012 20:10 (El Maniachi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hp Pavilion G6 - driveri
El Maniachi kaže...

Pozdrav, imam ovaj laptop G6 1222 EM...i nikako nemogu nać wireless driver, nema sanse, i s njhove str i sve, ali nece..LAN radi..moze bilokakva pomoć?

i lampa za wireles ( tipka f12) mi svijetli crveno, neznam zasto, sve drivere sam proba ali neide neide neidee ..:P

-crveno znači da je ugašena.. ostatak možeš pronaći na temi (drugi model ali ista stvar..)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Hp Pavilion G6 - driveri

našao sam hvala, windows update mi skinio driver ;)

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice