HITNO trebam pomoc! zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.883
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HITNO trebam pomoc!

decki molim van pomoc i ako je moguce uopce najme slucajno sam izbriso sve skinute igre i iso ispraznit recycle bin i kad sam to napravio sam skuzio da sam krivi folder izbrisoo.. je moguce kako to vratit?  {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
protjeran
HITNO trebam pomoc!

Možda,s ovim?Ili s nekim drugim programom...

http://www.piriform.com/recuva

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HITNO trebam pomoc!

al ono sto je kolega stavio vezano za yahoo procito sam i otvorio prvi link i ono ubiti kaze kako recover file koji stoji u recycle binu dagle da nisam iso napravit (empty recycle bin) al ja sam to napravio i to je problem :/

jeli moguce to kako vratit sa onim neznam kak se tocno zove, vratit vrijeme na kompu ili tako nes??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 14:42 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HITNO trebam pomoc!
damian123 kaže...

al ono sto je kolega stavio vezano za yahoo procito sam i otvorio prvi link i ono ubiti kaze kako recover file koji stoji u recycle binu dagle da nisam iso napravit (empty recycle bin) al ja sam to napravio i to je problem :/

jeli moguce to kako vratit sa onim neznam kak se tocno zove, vratit vrijeme na kompu ili tako nes??

Evo prouči malo ovo

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Re: HITNO trebam pomoc!
dado2202 kaže...
damian123 kaže...

Evo prouči malo ovo

kakve veze ima taj film!! beskorisno!!

14 godina
neaktivan
HITNO trebam pomoc!

Instaliraj advanced system care 5 i tamo u toolbox-u imas tool pod imenom : undelete

Njegov opis: Restores deleted files after you have emptied the Resycle Bin. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 14:53 (Neznam nadimak..).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice