Hard disc problem.....

poruka: 9
|
čitano: 1.380
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Hard disc problem.....

Nesto mi nije u redu sa hard discom nemogu ga otvorit...sve mi se normalno pokrene osim toga sto nemogu otvorit hard disc... evo screen shot

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Hard disc problem.....

imaš neki virus, samo odi na open (na slici) i odi na show hidden files and folders i tamo trebaš jedan ini file obrisat.

probaj sa nekim antivirusom.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Hard disc problem.....

Možeš odmah skenirati s tim Malwarebytesom i Avirom koje već imaš instalirane. Samo, naravno - ne istovremeno.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 8:11 (deadman).
18 godina
pinkskin kaže...

imaš neki virus, samo odi na open (na slici) i odi na show hidden files and folders i tamo trebaš jedan ini file obrisat.

Ajde nam objasni na temelju cega si zakljucio da ima virus i da treba obrisati "jedan ini file"?

chemam kaže...

Nesto mi nije u redu sa hard discom nemogu ga otvorit...sve mi se normalno pokrene osim toga sto nemogu otvorit hard disc... evo screen shot

Naravno da je dobra ideja skenirati sa antivirusom ali postoje i metode koje ce utvrditi ispravnost hard disk-a (ne pise se hard disc, nego  hard disk)

Npr: probati sa CHKDSK tako da kliknes desnim klikom na svoj hard drive zatim properties i onda u tools odaberi check now. (mislim da je nakon toga potreban restart, ali nisam siguran...)

Kada zavrsis onda nam javis da li je problem rijesen, ako nije onda cemo dalje...

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 8:19 (croart).
15 godina

Ikona za hard mu izgleda kao ikona foldera, što naravno ne mora ništa značiti, ali sam se već susreo sa virusom koji je radio baš to, promijenio ikonu i nije dopuštao ulaz. Probaj najprije skenirati antivirusnima pa vidi. Onda dalje savjet po postu iznad :)

17 godina
Hard disc problem.....

- pendrive je iskopirao autorun.inf na disk, treba ga obrisati (može biti i neki slabašni virus..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hard disc problem.....

probo sam sve sto ste rekli ali nije uspilo cak sam i vraco sustav i opet nista pa sam odlucio ponovo instalirat windows i sad je ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
croart kaže...
pinkskin kaže...

Ajde nam objasni na temelju cega si zakljucio da ima virus i da treba obrisati "jedan ini file"?

chemam kaže...

Naravno da je dobra ideja skenirati sa antivirusom ali postoje i metode koje ce utvrditi ispravnost hard disk-a (ne pise se hard disc, nego  hard disk)

Npr: probati sa CHKDSK tako da kliknes desnim klikom na svoj hard drive zatim properties i onda u tools odaberi check now. (mislim da je nakon toga potreban restart, ali nisam siguran...)

Kada zavrsis onda nam javis da li je problem rijesen, ako nije onda cemo dalje...

pogriješio sam, treba taj inf file.

Pa na temelju toga jer u 99% slučajeva kad se tako nešto desilo kriv je bio virus i upravo je to radio kao na slici.

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
neaktivan
chemam kaže...

probo sam sve sto ste rekli ali nije uspilo cak sam i vraco sustav i opet nista pa sam odlucio ponovo instalirat windows i sad je ok

nisi trebao reinstalirati..
trebao si skinuti autorun eater i on bi ti to riješio
 vjerovatno je bio  autorun inf.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.7.2010 16:49 (seneka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice