Google Chrome poludio

poruka: 7
|
čitano: 1.875
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Google Chrome poludio

Pozdrav,

koristim već Google Chrome pola godine i nije bilo nikakvih problema. Dapače bio je brz i pouzdan. Uglavnom komp udje u standby, ja se vratim, pokrenem Chrome i bum. Cijeli komp zblokira, cak ne mogu otvorit ni task manager.

Probam napraviti reset racunala, gasim napajanje, deinstaliram Chrome i opet ne sljaka.

Samo se zamrzne i zblokira racunalo.

Koristim Windows 7.

Molim vas pomognite, prisiljen sam koristiti Firefox kojemu je drasticno pala funkcionalnost zadnjih pola godine.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google Chrome poludio

Možda problem u ram memoriji. Ako imaš previše otvorenih tabova ,a malo RAM memorije normalno je da Google Chrome zašteka.

Tj. to može biti samo jedan od uzroka problema.  

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google Chrome poludio
Edge kaže...

prisiljen sam koristiti Firefox

Nisi, postoji i Opera, i Safari, i Internet Explorer.

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Pozdrav,

koristim već Google Chrome pola godine i nije bilo nikakvih problema. Dapače bio je brz i pouzdan. Uglavnom komp udje u standby, ja se vratim, pokrenem Chrome i bum. Cijeli komp zblokira, cak ne mogu otvorit ni task manager.

recimo da je softverski problem,pa napravi prvo skeniranje da ti nije uletio kakav virus
mbam ,samo free verzija,brzi scan,bez isprobavanja plaćene
onda se može dalje..

17 godina
odjavljen
Google Chrome poludio

Izbrisao sam Chrome, izbrisao sam Google folder u AppData, instalirao Chrome i sve sljaka. Dio backup-a sam povukao iz FireFox-a tak da nisam puno na gubitku. 

Hvala svima koji su pokusali pomoc.

Na kraju sam koristio IE, ona poruka iz mozzile "dostupna je nova verzija za vase dodatke...itd" me ubila u pojam.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Edge kaže...

ona poruka iz mozzile "dostupna je nova verzija za vase dodatke...itd" me ubila u pojam.

A nije ti palo na pamet izvršiti nadogradnju tih dodataka? Mislim, ako tako i inače radiš nije ni čudo što ti je Chrome zadavao glavobolje. Software treba održavati inače se pojave nekompatibilnosti...

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
17 godina
neaktivan
Google Chrome poludio

Zna li netko zbog čega mi ova novija verzija Chromea (23. nešto ) užasno sporija od prošle verzije(sad više i ne tako spora kad sam reinstalirao widnowse, ali opet), a prošla verzija mi je bila jedna 12. nešto i bila je užasno brza. Osim toga, na novoj verziji youtube filmići štekaju do boli, a kad aktiviram html5verziju, sve ide glatko. Do čega je to? Chrome-a, flasha, čega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice