Gmail problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.122
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Gmail problem

kada otvorim IE8 (home page sam stavio svoj gmail account) pojavi mi se u notepadu debug.log na desktopu. ne mogu ga izbrisati (baciti u smeće) dokle god imam ovoren browser. nije mi to prije bilo, nego tek od prije dva sata kada mi je t-com promijenio router, uveli su optiku, brzina je veća i sve radi super osim ovog s ovim notepadom. kako se toga riješiti? inače kad otvaram druge stranice nema toga.

EDIT: google je napravio grešku, riješio sam problem deinstalacijom googletalk plug in-a. sada nema video i audio konverzacije preko gmaila. mala cijena za mir. i tako i tako koristim skype.

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 18:05 (karakteran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Gmail problem

T-Com je uveo optiku? Gdje? Eventualno do zgrade, ali nisam znao da vodi do stanova. Što nude na optici?

Inače, taj problem je vrlo neobičan. Možeš li reproducirati događaj?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 19:14 (naxeem).
16 godina
protjeran
RE: Gmail problem
ja sam iz rijeke i svi t-com korisnici dobili su optiku do stana ili kuće u kojoj žive. točnije optika je sprovedena do kraja, zamijenjen je router dobili smo pretvarač i modem (erikson) i brzina se digla, plaćamo 4mb/sec, a imamo 4.999mb/sec (testirano na carnetu).

problem je riješen, google je kriv dok je poprave google talk plug in neću ga instalirati. tj. neću ga nikad više instalirati jer ću ubuduće koristiti skype, neuporedivo je bolji.
Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice