Gašenje racunala pri paljenju

poruka: 6
|
čitano: 1.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo sve vidite gore to je starije racunalo s win 7 evo slike sta se pojavi nakon cega se ugasi kad klikne ili nekliknem npr f4.... koji trebam uprijeti on se izgasi za 5 sekundi evo slika pa pogledajte i naravno pomozite mi :D .....{#} CEKAM DA NETKO NAPISE ODGOVOR PS nisam mogo bolje slikati :(

to se pojavi to se pojavi
Koes
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pregrijava ti se pise ti dole overheating,pogledaj jel ti hladnjak na mjestu ako je sve uredu i ne pomaze izvadi bateriju iz maticne i pricekaj 30-45 min pa ju ponovo vrati unutra da se resetiraju postavke biosa.Sta si mjenjao sve u biosu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 21:07 (hrcek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Prema ovome što pište računalo se pregrijava, potrebno otvoriti kućište i dobro ispuhati prašinu, skinuti hladnjak procesora, s njega dobro očistiti prašinu, očistiti staru i staviti novu termalnu pastu na procesor.

Provjeriti da li se vrte ventilatori na procesoru, napajanju, oni u kućištu (ukoliko postoje) i na grafičkoj kartici (ukoliko postoje).

Valentin

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gašenje racunala pri paljenju
Sad san otvorija uopce nema termalne ima nesto sitno al u prinipu nema u BIOSU nisan nista radia nisan stika razumis. :)
Koes
14 godina

Ukloni ovo zeru paste (s alkoholom iz apoteke) što ima i nanesi novu (nanesi veličinu zrna riže na sredinu procesora i samo vrati hladnjak, hladnjak će rasporedit pastu).

To je razlog problema.{#}

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 15:31 (Valentin17).

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Gašenje racunala pri paljenju
Ok ocu :D Hvala :D
Koes
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice