Dugi niz godina radim sa jednom fontom franklin gothic - Bold na msi afterburneru odnosno na riva tuner statistic (da mi se prikazuju statistike od fps-a na ekranu) i odjednom više nema opcije bold. Na istoj verziji na drugom računalu ima bold. Reinstaliram oba programa i dalje nema bold. Probam na 4 različina računala i ima opcija bold. Ne mogu shvatiti zašto na ovom računalu nema uz font opcija bold. Sva računala imaju isti windows 10 sa max updajtom. Na svim računalima na fontu flanklin gothic ima 4 opcije medium, medium italic, bold i bold italic, a na ovom jednom je neki cond, heavy, demi itd.. nema bolda... sad ne kužim kako je to moguće i sa cime to ima veze? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedino što mi pada napamet je da nađeš taj font family koji ima bold i da ga instaliraš ponovo (desni klik na font > install, pa i pregazi ako postoji već isti)
jedino što mi pada napamet je da nađeš taj font family koji ima bold i da ga instaliraš ponovo (desni klik na font > install, pa i pregazi ako postoji već isti)
jesam i font je puno veći nego na drugim računalima. npr veličina fonta 7 je na ovom duplo veća nego na druga 5 računala. to su nevjerojatne stvari.. evo već treci dan se bavim time, prošao cijeli google nisam našao riješenje pa pitao ovdje možda netko zna.
Znaci na svih 5 računala je instaliran isti font koji je došao sa windowsom, a to je franklin gothic 5.02 victor caruso i samo na jednom računalu fali bold, a kad skinem sa neta bold verziju onda je drugih dimenzija.
Probao sam sa drugog računala prebaciti taj isti font i opet nema opcija bold.