FAT32 u NTFS problem

poruka: 9
|
čitano: 1.837
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FAT32 u NTFS problem

Imam 360gb vanjski disk od transcenda sa fat32 sistemom.

Trebam ga konvertirati u ntfs ali nikako neide.

http://dl.dropbox.com/u/7885487/ntfs_problem.png

Nakon ovog zadnjeg dijaloga bi trebao izbacit koji je problem ako ima problema poput "This drive is dirty and cannot be converted." ili "Insufficient disk space for conversion" ali ne izbaci nista nego samo fail...

Povise se moze vidjeti check disk i da je sve u redu, disk ima 184GB slobodno, stvarno mi nije jasno u cemu je problem :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: FAT32 u NTFS problem
st_fable kaže...

Imam 360gb vanjski disk od transcenda sa fat32 sistemom.

Trebam ga konvertirati u ntfs ali nikako neide.

http://dl.dropbox.com/u/7885487/ntfs_problem.png

Nakon ovog zadnjeg dijaloga bi trebao izbacit koji je problem ako ima problema poput "This drive is dirty and cannot be converted." ili "Insufficient disk space for conversion" ali ne izbaci nista nego samo fail...

Povise se moze vidjeti check disk i da je sve u redu, disk ima 184GB slobodno, stvarno mi nije jasno u cemu je problem :/

probaj, ovaj program bi trebao moći to odraditi

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
FAT32 u NTFS problem

tnx ali ne zelim formatirat disk u procesu, samo konvertirat postojeci, nemam gdje sa datotekama.. :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
st_fable kaže...

tnx ali ne zelim formatirat disk u procesu, samo konvertirat postojeci, nemam gdje sa datotekama.. :P

isprika nisam gledao sliku

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 17:18 (mind_challenge).
16 godina
moderator
FAT32 u NTFS problem
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FAT32 u NTFS problem

pokusam sutra ujutro pa javim ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
st_fable kaže...

pokusam sutra ujutro pa javim ;)

al skini si program sad dok je besplatan :D

btw. desni klik na particiju - advanced - convert

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
neaktivan
FAT32 u NTFS problem

Neboj se. Ugl. obavio je posao bez greske, ali ga je obavia u 2 minute sta mi nikako nije jasno jer je to proces koji zna trajat i satima. A sinoc sam defragmentira disk i na njemu se nalaze samo filmovi i fileovi veci od 500mb, pa mora da je do toga.. :) Sta se tice win convertera, ocito da exe nije ispravan.. :P

Hvala na pomoci! ;D

P.S. Cisto radi ponosa, ovaj btw komentar ti je skroz i sasvim posve suvisan xD ;D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
st_fable kaže...

Neboj se. Ugl. obavio je posao bez greske, ali ga je obavia u 2 minute sta mi nikako nije jasno jer je to proces koji zna trajat i satima. A sinoc sam defragmentira disk i na njemu se nalaze samo filmovi i fileovi veci od 500mb, pa mora da je do toga.. :) Sta se tice win convertera, ocito da exe nije ispravan.. :P

Hvala na pomoci! ;D

P.S. Cisto radi ponosa, ovaj btw komentar ti je skroz i sasvim posve suvisan xD ;D

drago mi je da je riješeno, partition master je odličan program s njim sam uvijek uspio što sam htio napravit bez greške

ma navikao sam detaljno objašnjavat pa sam natipkao iako sam i mislio da ti je to jasno :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice