Fan speed control problem!!

poruka: 7
|
čitano: 2.551
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

ovako imam asus M5A97 R2.0 maticnu plocu i skinia san par programa(fan speed...) za regulirat ventilatore al s nikojim nemogu podesit,ja dizem okreteaje al ventilator ne reagira... HELP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zna neko??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fan speed control problem!!
gamer1511 kaže...

ovako imam asus M5A97 R2.0 maticnu plocu i skinia san par programa(fan speed...) za regulirat ventilatore al s nikojim nemogu podesit,ja dizem okreteaje al ventilator ne reagira... HELP!!!

Dali si omogućio isto u biosu, jer po prvoj slici, po defaultu je isključena(disejblana). Ventilatori ti moraju biti četveropinski (slika 2)

1 1
2 2
I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
14 godina
TONYA_ kaže...
gamer1511 kaže...

Dali si omogućio isto u biosu, jer po prvoj slici, po defaultu je isključena(disejblana). Ventilatori ti moraju biti četveropinski (slika 2)

Nemoraju biti četveropinski ja kontroliram vrtnju i tropinskim ventovima....
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
12 godina
neaktivan

nije priko molexa,na plocu su spojeni...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

dode mi ovi text uvik kad pokrenem program "SpeedFan is an hardware monitoring software that is able to change fan speeds according to system temperatures. SpeedFan can read S.M.A.R.T. values (and temperatures) from your hard disks and change the FSB speed.

You can press F1 anytime to get help." ovo mi se uvik pojavi

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice