Naisao sam na settings-settings aplication i add profile jednu cudnu aplikaciju za koju sam cuo da je spybot...je li to istina...ime te aplikacije je unnamed application
Hvala
Naisao sam na settings-settings aplication i add profile jednu cudnu aplikaciju za koju sam cuo da je spybot...je li to istina...ime te aplikacije je unnamed application
Hvala
...ime te aplikacije je unnamed application
To je kao da je tebe pitam:Jesi li čuo onu pjesmu Track 12-Unkown artist?
Moj savjet je ako nisi siguran(a nisi),da se kloniš i ne instaliraš sumnjive stvari poput te aplikacije.
ma znam da je to isto ali svima ista aplikacija...tj vecini...a niko ne zna sta je, a citao sam negdje ja jednom stranom forumu da je spybot pa sam zato pitao, ali u svakom slucaju hvala ;)
Lako je se rješiti. Obriši facebook profil.
trebam pomoć kad sam na faceu i otvorim zahtjeve da prihvatim učita mi se ali ne normalno već jako mala stranica jedva vidim,aplikacije igre...molim pomoć
probaj koristiti OVAJ inernet browser
a dali neko zna kako se zastiti od hackovanja od sitnih hackera
na što točno misliš?
Stavi jaku lozinku.
Probaj koristiti lozinku koju ti generira OVAJ generator.
Isto tako zastiti i svoj mail acc koji koristis za prijavu na facebook jer se i preko njega moze provaliti.
pa na to da mi ne upadnu na akount, i tako , posto su mi vec prijetili da ce mi zeznuti akount na feysu, a mojoj frendici su upali na akount i radili sta su htjeli pa su joj zamijenili password i obrisali akount...pomoc hvala
Stavi jaku lozinku.
Probaj koristiti lozinku koju ti generira OVAJ generator.
Isto tako zastiti i svoj mail acc koji koristis za prijavu na facebook jer se i preko njega moze provaliti.
Odgovorio sam ti. To ti je jedini i najefikasniji način zastite...
pa na to da mi ne upadnu na akount, i tako , posto su mi vec prijetili da ce mi zeznuti akount na feysu, a mojoj frendici su upali na akount i radili sta su htjeli pa su joj zamijenili password i obrisali akount...pomoc hvala
na tvoj fb account ti netko može ući samo ako ti zna pasword. ne znam koji bi to još mogao biti način, i čisto sumnjam da bi neki "hakeri" imali interesa od tog fb acounta.
I klonite se onih tajnih pitanja i jednostavnih odgovora. Čak je i sigurnije da tajni odgovor bude jednak kvalitetnoj šifri nego da ima bilokakve veze s pitanjem.
Pozdrav,
dakle, imam problem s Facebook. Jučer sam ga koristio najnormalnije i odlogirao se nakon nekog vremena. Nakon što sam se opet logirao i vratio na Facebook, imao sam što i vidjeti. Naime, sve mi je "blokirano", ako mogu tako reći. Ne mogu vidjeti, pisati ili slati poruke, gledati svoj profil ili naslovnicu. Uglavnom, sve mi je onemogućeno. Slao sam poruku na Facebook Disabled, no odgovorili su mi da s tim računom nije povezana nikakva deaktivacija. Ne znam više na koji mail da im se obratim i kome da se obratim. Da sam tu radi zabave i zezancije, napravio bih novi, no stvarno ne mogu "ostaviti" ovaj profil, informacije, slike i ostale stvari su mi prevažne, a sve su mi na dotičnom profilu.
Napominjem, mogu ući u profil, no za sve daljne akcije sam blokiran. Pogledajte i sami:
http://img814.imageshack.us/img814/8924/facebookproblem.jpg
Unaprijed hvala
nije još prihvatio zahtjev...
ali kak onda vidim njegove statuse koje objavi?
ali kak onda vidim njegove statuse koje objavi?
radi sira :)
pa zato što ima u opcijama privatnosti tako podešeno...
Klikni mu sa strane na zid...
Klikni mu sa strane na zid...
da, da, moze tako i vidim zid, ali ne kontam zash pise Friend Request Sent?
da, da, moze tako i vidim zid, ali ne kontam zash pise Friend Request Sent?
pa zato jer si mu postao zahtjev za prijateljstvo
ne znaš engleski ili što?
jer ili nije jos vidio zahtjev ili ga je jednostavno ignorirao.
Jel se može kako onemogučit pisanje neke osobe na moj zid?...
Blokiraj tu osobu 
Blokiraj tu osobu 
A jel se može kako samo onemogučit?..:D
Blokiraj ili izbriši iz frend liste xD
Blokiraj ili izbriši iz frend liste xD
Ma ok..ali samo me zanima jel se može onemogučit?..
http://www.facebook.com/help/?page=820evo vidi ovdi
Ma ok..ali samo me zanima jel se može onemogučit?..
i mene zanima dal postoji inteligentni život u dalekom svemiru pa ne cmizdrim tu...
obriši profil i neće ti nitko pisat nemaš brige :)
http://www.facebook.com/help/?page=820evo vidi ovdi
E to hvala ti puno..:D