Facebook pass

poruka: 17
|
čitano: 12.759
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Facebook pass

pretpostavljam da je vec bilo ovakvih tema al..

znaci trebao bi saznati sifru na facebooku, na kompu je stalno ulagirano na taj racun i sifra je spremljena. posto neznam trenutnu sifru nemogu samo promijenit u novu, a nemogu ni zatražit na mail novu jer se taj mail više ne koristi( ne mogu ni pristupit mu) . jel se može kako doći do te šifre? koristi se chrome inače

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Facebook pass

Ako je lozinka spremljena u Chrome exportaj sve lozinke pomoću Nirsoft ChromePass-a.

17 godina
neaktivan

ne prikazuje šifru i user name

za user name field piše mail, a za password field piše pass ...no user name i password polja su prazne..ostale šifre prikaže

17 godina
neaktivan

ima ko kakvo rješenje?

tu je slika što dobijem s onim programom

16 godina
neaktivan

Uđeš u postavke chroma, skrolaš do dolje gdje piše Pokaži napredne postavke... (slika1)

Skrolaš dolje do Zaporke i obrasci i klikneš na Upravljaj spremljenim zaporkama...(slika 2)

Nađeš facebook i klikneš na ove točkice i klikneš prikaži. (slika 3 i 4)

slika1 slika1
slika2 slika2
slika4 slika4
00110011 01100110 01110101 01101110
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 14:36 (Spakos).
17 godina
neaktivan

isti slučaj kao i s onim programom, vidim sve šifre osim od facebooka, on je pod nikad spremljene zaporke 

17 godina
neaktivan
Facebook pass

Ako ti se prikaze email i password pod asteriskom ili zvjezdicama onda napravi ovo :

http://www.makeuseof.com/tag/how-to-recover-passwords-from-asterisk-characters/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
master.on.wheels kaže...

isti slučaj kao i s onim programom, vidim sve šifre osim od facebooka, on je pod nikad spremljene zaporke 

Ako je facebook pass pod nikad spremljenim zaporkama onda to valjda znači da se pass ne sprema već da ga je potrebno svaki puta upisati. Ali budući da je tebi chrome sam ispunjavao login polja nije mi jasno što onda radi tu.

17 godina
neaktivan
Facebook pass

jeli moguće da pass nije spremljen, a da je zbog auto logina konstanto logiran taj račun? već mjesecima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook pass

Možda se nitko nije odjavio s FB-a i prijava je ostala budući da Chrome ne briše povijest (a samim tim i logine) automatski po zatvaranju.
Ako je povijest redovito pražnjena (npr. CCleaner) onda je Chrome morao negdje zapamtiti pass inače se ne bi mogao prijaviti automatski na FB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Možda se nitko nije odjavio s FB-a i prijava je ostala budući da Chrome ne briše povijest (a samim tim i logine) automatski po zatvaranju.
Ako je povijest redovito pražnjena (npr. CCleaner) onda je Chrome morao negdje zapamtiti pass inače se ne bi mogao prijaviti automatski na FB.

nije povijest pražnjena. u tom slučaju se ne može nikako do šifre?

15 godina
neaktivan

Nažalost bez mail-a na koji ćeš potvrditi promjenu lozinke ne vjerujem. Pokušaj najprije promijeniti mail adresu na FB-u pa onda ćeš moći i pass.

18 godina
Facebook pass

Čekaj, šta se dešava kad se ode na facebook.com (iz drugog browsera ili u private modu, da bi se izbegao auto-login) i kaže "zaboravio sam šifru"? To bi trebalo da je rešenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Znam da postoji skripta koja umjesto zvjezdicas ispisuje slova koja su upisana, al trenutno ne znam gdje je imam spremljenu, potražit ću.
Pričam i serem bezveze
17 godina
odjavljen
Facebook pass

Mislim da Facebook ima više načina povratka lozinke. Ako si unio e-mail ili podesio prijatelje od povjerenja (trojica od njih 5 mora odobriti promjenu šifre), vjerojatno ima i još caka.

Osim ako se ne radi o tuđem accountu, u tom slučaju ćeš teško do potrebnih podataka, protuzakonito je, a samo pitanje se protivi pravilima foruma.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
master.on.wheels kaže...

pretpostavljam da je vec bilo ovakvih tema al..

znaci trebao bi saznati sifru na facebooku, na kompu je stalno ulagirano na taj racun i sifra je spremljena. posto neznam trenutnu sifru nemogu samo promijenit u novu, a nemogu ni zatražit na mail novu jer se taj mail više ne koristi( ne mogu ni pristupit mu) . jel se može kako doći do te šifre? koristi se chrome inače

Samo pročitajte početni post. Dakle računu je normalno pristupano tijekom proteklih nekoliko mjeseci i pass nije spremljen već se Chrome automatski spajao na FB budući da nije bila pražnjena povijest niti se korisnik odlogirao.

Šifru ne može zatražiti jer se mail više ne koristi.

17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Znam da postoji skripta koja umjesto zvjezdicas ispisuje slova koja su upisana, al trenutno ne znam gdje je imam spremljenu, potražit ću.

javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}

Nek pejsta ovo u address bar

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice