Eror prilikom instalacije alkohola i deamon toolsa

poruka: 16
|
čitano: 4.743
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

evo imam jedan neobićan problem. najme skinuo sam igru s neta i za njenu istalaciju mi je potreban daemon tools ili alkohol! problem je u tome št oveć nakon prvog ili drugog koraka instalacije izbaci "instal setup" eror u oba programa. Dal se ko susreo s takvim problemom? pomagajte!

Dal moža postoji još koji sličan program?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalacije cega, igre ili programa.............

The quieter you become, the more you are able to hear / where there is a shell , there is a way R.I.P...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možeš te (slike) snimit na cd-dvd ovisno o veličini i instalirati sa dvd-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Eror prilikom instalacije alkohola i deamon to
Mislim da je problem u win 7 probaj na googlu nač rješenje. Imao sam isti problem al se više ne sječam točno znam da sam našao rješenje na netu.
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Instalacije cega, igre ili programa.............

oba programa.

prije nekih mjesec danas sam instalirao daemon tools ali mi ga nikako nije htjelo pokrenuti te svak iput kada upalim komp, prilikom podizanja windowsa mi izbaci poruku od daemona  " program zahtjeva najmanje windows 2000 sa SPTD 1.69 ili novijim te kernel debugger treba deaktivirati!

imam windows xp SP3

koliko mi je u sijećanju prvo sam napravo ali neuspješno ,a ovaj krenel debugger nemam pojema šta je!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 23:59 (igyp).
17 godina
neaktivan

Probaj skinut SPTD odavdje pa instalirat i nakon restarta kompa instalirat Daemon tools.

Probaj i slijedeće:

-You can just open the registry editor (execute regedit), then go to

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\sptd

and change the "Start" value to 4, and reboot.

SPTD service is disabled.

Poslije ovog probaj ponovno instalirat.

It's a bird...It's a plane...No, it's just Mark Webber
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 0:07 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
igyp kaže...

evo imam jedan neobićan problem. najme skinuo sam igru s neta i za njenu istalaciju mi je potreban daemon tools ili alkohol! problem je u tome št oveć nakon prvog ili drugog koraka instalacije izbaci "instal setup" eror u oba programa. Dal se ko susreo s takvim problemom? pomagajte!

Dal moža postoji još koji sličan program?

...a da ti maozda taj image od igre ne valja?

Mozda da probas neki drugi image file samo radi testa Osmijeh

...ili probaj s ovim http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.html

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
17 godina

@igyp  ostavi se tog prljavog demona koji ce ti samo napravit dramu od sistema.

njihova ozbiljnost se vidi po samom pristupu zagadjenosti instalacije...i jos ktome ti preporucaju da budu homepage tvog browsera.

:D

instaliraj power iso, te mountaj sve te mds, iso, udf i sva ostala image cudesa ovoga svijeta ;)

bezbolno i neprimjetno...a i sprzit ce ti sto god hoces.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Kako sma pročitao da Deamon tool...nepodržava baš win7,ja sam imao problems a nekompatibilnošću....i sada mi radi..sad nevjerujem da je do toga..al et :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Okanite se i Deamon Toolsa i Alcohola (free i pune inačice). Uz Virtual CloneDrive od ElaborateBytes (autori CloneCD/DVDa, valjda oni znaju što rade) i PoweISO, Deamon i Alcohol se mogu sakrit. DeamonTools je bloatware/spyware koji se vuče na poznato ime a ima boljih programa od Alcohola.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nemaš slučajno 64-bitni XP? Ako je to slučaj onda pogledaj da li su verzije Daemona i Alcohola kompatibilne sa 64-bitnim operacijskim sustavima.

Ako nije do toga probaj skinuti programe sa drugog izvora (npr. ovdje) jer možda te tvoje verzije imaju neku grešku ili virus.

Ako se u nama krije skriveni talenat, onda se jako dobro sakrio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo instalirao sam i pokrenuo igru preko poweiso i sve radi, probao sam skinut ondaj SPTD i neće mi ga uopće pokrenut. ma više to nije ni bitno... hvala svima na odg!

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 3:48 (igyp).

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zasto tolko pljujete po DT,zar je on tako los program.Koristim ga vec duze vrjeme i nijedan AV nije detektiro malware u njemu.Ima adware(novije verzije) u sebi ali vas pita zelitel ga instalirati.

http://aixtended.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 15:52 (AIX 2.0).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja znam da je meni DT stvarao samo probleme,no uvjek u kombinaciji sa Nod-om!

Ne mogu se tocno sjetiti problema,ali znam da je bio problem prilikom gasenja!

U pitanju je bio XP!

Probala sam ga instalirati na 7-icu,no jednostavno je DT nakon par dana nestao????

ISO je sve sto mi treba,ne moram se zamarati virtualnim citacima!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ja jako rijetko pljujem po softweru. cak sam i suzdrzan na svom komentaru za dt.

zar nije zadovoljstvo imati pokretaca teme ovako sretnoga uz pokrenutu igru, pomocu power isa ?

covjek je poslusao savjet i sada uziva i dalje na svom cistom i nezagadjenom pc-u.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AIX 2.0 kaže...
Zasto tolko pljujete po DT,zar je on tako los program.Koristim ga vec guze vrjeme i nijedan AV nije detektiro malware u njemu.Ima adware(novije verzije) u sebi ali vas pita zelitel ga instalirati.

Instaliraš unsigned driver iz istog paketa di je adware. Što reći?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice