DVD rekord. neće obrisati DVDRW

poruka: 8
|
čitano: 3.046
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

evo ,prbolem,

zapržio na kompu neke filmove (VOB) ali  sad na linijskom rekorderu ne mogu te DVD RW obrisati ni formatirati!!

kao, zašto i šta sad??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možda ti linijski rekoder nema opciju brisanja sa DVD RW medija. Probaj na kompu izbrisati taj isti DVD RW.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

naravno da ima - brisanje ili format...

ako ga zbrišem na kompu više ništa ne mogu na rek. kao da je samo DVD R???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVD rekord. neće obrisati DVDRW
cassini kaže...

ako ga zbrišem na kompu više ništa ne mogu na rek. kao da je samo DVD R???

Ne kužim što si htio sa ovim reći. Ali možda je do samog medija (diska) greška . Probaj sa nekim drugi diskom .

16 godina
protjeran

svi DVD RW tako...čak sam i neke TDK bacio jer nisam mogao ništa s njima na rekorderu...

dakle, nakon što DVDRW snimim na kompu (VOB) više to nemrem obrisati na linijskom DVDrekorderu. dok te DVDRW nisam stavljao u komp i tamo snimao sve je radilo OK

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Zvuči malo čudno...

Koristiš li DVD+RW ili DVD-RW medije? Ako koristiš DVD-RW medije, onda na DVD snimaču vjerojatno postoji izbor načina snimanja - VR ili Video mode. Prebaci na Video mode; tada ne bi trebalo biti više problema.

Još jednu stvar probaj napraviti - na PC-u instaliraj ImgBurn, u postavkama pod Write postavi Prefer Properly Formatted Discs, zatim stavi DVD-RW medij i napravi potpuno brisanje -  Full Erase: Mode -> Write; Tools -> Drive -> Erase Disc -> Full.

Nakon toga medij bi morao raditi i u linijskom snimaču.

KaeR
16 godina
protjeran

da riječ je o - RW

dok sam ih koristio samo na linijskom nije bilo bizno dali je VR ili ili video mode.

tek kad sam sa kompa snimio film onda više nisam mogao na linijskom to obrisati ili bilo što drugo, kao da je DVD R medij.

budem probao sa tim ImgBurn

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 22:37 (cassini).
16 godina
protjeran

dakle, probao i neće...disk se snimi samo na kompu i mogu gledat, a onda samo na kompu mogu brisat i ponovno snimat - linijski DVD ga nemre obrisat ili formatirat!!

ima li još netko sa idejom???

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 18:34 (cassini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice