DVD u ahci modu ne radi za boot windowsa

poruka: 3
|
čitano: 1.845
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DVD u ahci modu ne radi za boot windowsa

ploča Asrock Fatal1ty P67 Professional B3 bios zadnji

dvd room je pioneer bd rom bdc 202

disk OCZ agility 3 60GB

instalirao sam prije godinu dana windowse 7 u ide modu,u ide-m preko biosa nemam problema što se tiče bootanja win,kasnije sam prebacio preko registrija u  ahci i tako u biosu sve postavke i tako mi radi u ahci al mi se svakih 7 dana pojavljuje bsod,sad imam vremena i volje pa želim od samog početka instalirati windowse u ahci modum,al dvd-room ne diže boot od windowsa kad je u biosu pod ahci mode lol-

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 18:28 (BugUser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DVD u ahci modu ne radi za boot windowsa
BugUser kaže...

ploča Asrock Fatal1ty P67 Professional B3 bios zadnji

dvd room je pioneer bd rom bdc 202

disk OCZ agility 3 60GB

instalirao sam prije godinu dana windowse 7 u ide modu,u ide-m preko biosa nemam problema što se tiče bootanja win,kasnije sam prebacio preko registrija u  ahci i tako u biosu sve postavke i tako mi radi u ahci al mi se svakih 7 dana pojavljuje bsod,sad imam vremena i volje pa želim od samog početka instalirati windowse u ahci modu al dvd-room mi ne podiže boot od windowsa kad je u biosu pod ahci mode lol-

evo ovde imaš fino objašnjeno http://www.askvg.com/how-to-change-sata-hard-disk-mode-from-ide-to-ahci-raid-in-bios-after-installing-windows/

14 godina
neaktivan
Re: DVD u ahci modu ne radi za boot windowsa

to več imam napravljeno pa rekao sam da sam prebacio u registriju sve,jednostavno mi neče boot od windowsa za instalaciju očitat,sve što je na toj stranici sam na počeku izmjenio i windowsi tako rade od početka al kako kažem svakih 7 dana imam problema..btw i firmwaer od diska je zadnji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice