Driver za ASUS k75vj-ty040d

poruka: 8
|
čitano: 3.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Driver za ASUS k75vj-ty040d

Poštovani forumaši, imam jedan problem, naime kupio sa laptop ASUS k75vj-ty040d, instalirao win.7, ali nikako nemogu preko device manager-a napraviti update wlan drivera.

Za grafičku karticu sam odradio update bez problema, ali ethernet i network controller u device manageru nikako nemogu update-ati, kaže da nemože pronaći driver.

Zamolio bih Vas ako znate gdje bih mogao skinuti navedene drivere za ovaj model laptopa jer sam googlao cijeli dan neuspješno.

pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Driver za ASUS k75vj-ty040d

Na službenoj stranici postoje samo za Windows 8 ali možeš probati s tim...

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K75VJ/#support_Download

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
neaktivan
Re: Driver za ASUS k75vj-ty040dto

Hvala na odgovoru, probao sam ali ne odgovara.

Zanima me dali itko na forumu ima ovaj model laptopa (sa win. 7) ili nešto slično od ASUSA te dali je bilo ovakvih problema. 

16 godina
moderator

Pomoću programa koji prikažuje komponente sistema, npr. Aida64 pogledaj koji je wireless i lan čip ugrađen pa napiši ovdje...ili ih nakon toga potraži na stranicama proizvođača tih komponenti.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
12 godina
neaktivan

Intel Centrino Wireless-N 2230 BGN 2x2 HMC WiFi/Bluetooth Adapter PCI

Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8211/8212) PCI

imam win. 7 (64 bit), bio bih zahvalan ako netko zna gdje skinuti drivere.

16 godina
moderator
12 godina
neaktivan

Problem je riješen.

Hvala na pomoći. {#}

12 godina
neaktivan

Zna li netko gdje se može skinuti touchpad driver za ovaj laptop. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice