Creative Audigy 2 problem s driverima.

poruka: 9
|
čitano: 2.557
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Pozdrav,evo imam ovu zvucnu karticu,te kad stavim drivere i odem u Device Manager,te odaberem "Multimedia Audio Control" trazenje drivera sa diska on ih nadje i kaze installing. . . te 20sec kasnije dobijem sljedece: 

Problem Problem
 Kako to popraviti ;) ?

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Anyone???

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

preporučam da deinstaliraš stare drivere očistiš u safe modu sa driver sweeperom i instaliraš ove drivere.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa te sam installirao i prvi put,te neradi ;(

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Creative Audigy 2 problem s driverima.

...evo pokušaj sa ovog linka, http://www.dasmirnov.net/blog/updated-audigy-and-x-fi-drivers-for-wind-7 , tu su nešto raspravljali pa možda ti pomogne...

17 godina
AstroGaming kaže...

- što si instalirao ili što te zaprao muči? Dali zvuk radi? Jesi li skinuo pravu (odgovarajuću) verziju?.. Na slici je prepoznat uređaj, tako da problema nesmije biti. Negdje radiš grešku u vezi instalacije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
protjeran
ihush kaže...
AstroGaming kaže...

- što si instalirao ili što te zaprao muči? Dali zvuk radi? Jesi li skinuo pravu (odgovarajuću) verziju?.. Na slici je prepoznat uređaj, tako da problema nesmije biti. Negdje radiš grešku u vezi instalacije.

Nema zvuka,sve kaj sam napravio jest,installirao drivere na WIN te resetirao komp,i udjem a nema zvuka,te tada odem u Device Manager i vidim da ga Windows nije prepoznao,te tada idem Driver Update i odaberem C:Windows tak ad mi vuce drivere direktno iz direktorija te dobijem ovaj error gore. . .

17 godina
AstroGaming kaže...
...

te tada idem Driver Update i odaberem C:Windows tak ad mi vuce drivere direktno iz direktorija te dobijem ovaj error gore. . .

-ovisi koja verzija, Audigy... ovisi koja verzija windowsa (seven?) i 32-64 bita.

Provjeri, točnu oznaku modela kartice, na zvučnoj... SB-neki broj.

Predpostavka, ako si skinuo pravi driver, trebaš pokrenuti setup, ne browsati ... druga stvar, ako driver nije certificiran, windowsi odbiju instalaciju (ignoriraju).

Pošto su windowsi prepoznali adudigy.. nebi trebalo biti problema, tj auto-update bi trebao pronači odgovarajući driver s neta.

Možda zvuk radi, provjeri gdje si priključio zvučnike, dali su zvučnici upaljeni (i ispravni), dali je zvuk stišan -mute-an, dali je npr odabran izlaz HDMI-HDA na mixeru itd.. jer možda sve radi. ... a možda je neispravna zvučna.

Treba još provjerenijih detalja..

driveri: Audigy (SE..), Audigy2.. ili neki drugi, pokreneš .exe.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 20:11 (ihush).
14 godina
protjeran

Evo radi ;)),problem je bio u tome kaj WIN 8 (Dev.Rev.) ne podrzava ovaj device,

tak da sam danas stavio WIN 7 i radio Super Odlicno ;))

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice