Border na prozorima nestao

poruka: 5
|
čitano: 580
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Border na prozorima nestao

Pozdrav forumašima ... Imam čudan problem koji se odnedavno pojavio na svim prozorima koje otvaram dok radim na kompu. Da bi lakše prepoznali o čemu se radi dostavljam link za sliku na kojoj se jasno vidi problem

http://i551.photobucket.com/albums/ii467/frogandcat/Border_04.jpg

Dakle, nema ruba na donjem i desnom rubu kao da je netko to odrezao skalpelom. Firefox mi zadaje glavobolju jer ga ne mogu smanjiti niti rastegnuti sa te strane, nego sa lijeve, dok mnogi drugi programi imaju trokutić kao znak da se može manipulirati sa veličinom browsera ili nekog prozora.

Isprobala sam sve opcije ali jednostavno, taj sjenčani okvir ili okvir prozora nikako da se vrati. Da li je netko imao sličan problem ili barem što bi mi vi savjetovali da uradim.

Hvala na pomoći...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Border na prozorima nestao

Oh nisam mislila da će promjena stvoriti dva posta ... ispričavam se amdinu i svima ... ali link nije radio pa sam morala ispraviti pogrešku.

hvala

16 godina

Koji OS? Ovo je za XP: Start -> Control Panel -> Display -> kartica Appearance -> gumb Effects (koliko se sjećam).

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
neaktivan

Hvala na pomoći, ali sve već isprobano i prije, ali nema promjena. Ima li još netko neki savjet? Samo ne da se reinstaliraju windows.

Da, OS jeste XP.

16 godina

Jesi probala napraviti System Restore?

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice