Boot BCD problem

poruka: 6
|
čitano: 917
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Boot BCD problem
Pozz. Može li se ovaj problem riješiti bez reinstalacije windowsa? Probao sam pomoću windows cd-a opciju startup repair ali nije pomoglo.
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Boot BCD problem
Jolckan kaže...
Pozz. Može li se ovaj problem riješiti bez reinstalacije windowsa? Probao sam pomoću windows cd-a opciju startup repair ali nije pomoglo.

Pa fino ti piše što moraš napraviti. Jesi li to napravio?

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
15 godina
neaktivan
Jesam, dovede me na ovaj ekran, provao sam s tim alatima ali nista ne pomaze. Jedino ako se može nesto srediti u command promptu ali s tim nemam iskustva...
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jolckan kaže...

-može li se? .. ponekad. Ovisi o uzroku problema. Već si pokušao, nije uspjelo.

Da bi bilo što napravio, bar približno moraš otkriti uzrok (kvar, postavka BIOSa, killswitch.. loader itd. pa sve do najnovijeg 'beta' crypta).

pokušavaj više različitih opcija, ponekad je potrebno par prolaska da se boot fixa..

najefikasnije ako imaš neki livemedij, barem potvrditi da nije kvar npr diska..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Jolckan kaže...
Jesam, dovede me na ovaj ekran, provao sam s tim alatima ali nista ne pomaze. Jedino ako se može nesto srediti u command promptu ali s tim nemam iskustva...

Nitko se nije pametan rodio. Obzirom da možeš do neta, možeš i do googlea, pa potraži kako se radi sa chkdsk aplikacijom, te kako da sa njime provjeriš C disk.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
16 godina
Boot BCD problem

Ako ti ga "repair" nije popravio, onda je 99% disk nečitljiv, jer da je kakav virus ili malware, popravio bi ga, pa bi opet nakon restarta blokiro. Pokušaj disk spojiti na drugo računalo, pa spasiti podatke, reinstalacija i nije neki problem, ako imaš prostora na disku, možeš pokrenuti novu instalaciju, bez formatiranja, tako da ti sve ostane u mapi "Windows.old".

Za zahvalu klikni na Hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 13:45 (ivo454).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice