Pozdrav ekipa, prošlo je jako dugo vremena od kako samo postao na ovom forumu i jos jednom trebam vasu pomoc.
O cemu je rijec:
Imam laptop HP 4520s model: wd848ea
Detaljne specifikacije:
https://h10057.www1.hp.com/ecomcat/hpcatalog/specs/provisioner/05/WD848EA.htm
provjerio sam sve se poklapa sa mojom konfiguracijom.
Problem je u tome što je sve ispravno radilo i nisam imao nikakvih problema sa njim.
Drivere sam sve poskidao sa sluzbenih HP stranica i sve je ponavljam radilo.
I onda jednog jutra kad sam ga upalio nisam mogao pronaci bluetooth jer sam htio poslati neke datoteke na mobitel.
Trazio sam po cijelom sustavu i nigdje ga nisam mogao naci. U control panelu nema Bluetooth opcija ni u device manageru pod svim mogucim device-ima ga nisam uspio pronaci. Mislio sam da je mozda neki program obrisao drivere za bluetooth pa sam isao ponovno skinuti sa sluzbenih stranica no tijekom instalacije mi stalno javlja gresku da bluetooth uređaj nije upaljen te da se instalacija nemože nastaviti. Gumb kojim se pali bluetooth je ujedno i onaj za wi-fi na ovom modelu a on je ukljucen tako da neznam zasto izbacuje tu gresku. Onda sam mislio da je mozda driver koji zelim instalirati pogresan pa sam sa raznoraznim driver agentima i updaterima trazio novije verzije i pokusavao njih instalirati ali uvijek mi javlja gresku da uređaj nije upaljen. Neznam vise sta bih napravio, pokusao sam sve sto sam se mogao sjetiti ali jednostavno ga nema nigdje na sustavu i nemogu ga pronaci.
Ako netko ima kakav prijedlog da pokusam nek slobodno napise. Unaprijed hvala.
PS. Ako vam trebaju kakve dodatne informacije slobodno recite pa cu provjeriti.