Avg free

poruka: 37
|
čitano: 3.393
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Avg free

Prilikom skeniranja compa , naišao sam na par virusa , neki trojani i tako to  , otišo na vault i zbrisao sam i, kaj sad , dali su u kompu i dalje ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Avg free

Nisu, ali nisi ih trebao izbrisati, mogao si ih ostaviti u karanteni.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Avg free

skini si ti aviru, puno je bolja od avg-a. Kod mene je maknula i pronašla hrpetinu virusa koje AVG nije ni detektirao Neodlučan

Waiting for Mafia II ---24.08
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
REX500 kaže...

Prilikom skeniranja compa , naišao sam na par virusa , neki trojani i tako to  , otišo na vault i zbrisao sam i, kaj sad , dali su u kompu i dalje ili ne?

Ostavi ih tam di jesu nema problema, ali obavezno jos preskeniraj s ovim dole programom tj skenerom i to Quick Scan. Njega moras prije skeniranja obavezno Updejtat pa onda skeniranje tog se drzi uvijek.Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

16 godina
protjeran

da ne otvaram novu temu, imam problem s infekcijom računala.

redovito skeniram laptop s normanom i sve je ok, ianče to je odličan alat za skeniranje i čišćenje računala i uvijek mi izbriše sve što nađe, nikad nisam imao problema oko uklanjanja zaraze, sve do danas. našao je i nije uklonio, ali mi je dao adresu gdje se nalazi zaraza C:Windows/Installer......Gen3.EPTO

kako da ručno uđem u taj folder, nikako ga ne mog naći i izbrišem zarazu kad je već ne mogu ukloniti alatom za čišćenje?

inače skenirao sam s avastom, malwarebytes i sas i niti jedan nije našao ništa na full scanu, ali to me ne iznenađuje jer nikad ne nađu ono što nađe norman

Let Justice Be Done, Though the Heavens Fall
15 godina

Pogledaj da ga nije stavio u karantenu. Ako je, ne trebaš ništa brisati, siguran si.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
protjeran

ovaj alat nažalost nema karantene. ne instalira se, samo skenira i automatski briše, nikad me nije iznevjerio našao je čuda toga što razni anti virusi i anti malwarei nisu mogli i uvijek je automatski brisao. označi drugom bojom i pobriše. sad samo označio i ništa dalje.

17 godina

EDIT:omg ja sam mislio da je avira topic sry

Nothing is true, everything is permitted
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 23:37 (R4zOR229).
16 godina
protjeran

hvala, ne hvala.

15 godina
neaktivan
Avg free

A zašto jednostavno ne preskeniraš s Malwarebytes' Anti-Malware on meni sve neđe i obriše .. bez ikakvog problema.. bolji je od tog normana..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zvjerkane ne znam da li si ikad skenirao normanom, al da jesi ne bi tako govorio.

mbam nikad nije našao ono što je norman detektirao. i uklonio. ruku na srce mbam je čisti prosjek ništa posebno, imam ga oko godinu i više znam šta pričam.

15 godina

Uvijek postoji vjerojatnost da je false positive...

15 godina
neaktivan
Avg free

onda ne pilaj.. nemaš virus.. malo ti norman onda mulja.. ja nezna.. s čim da skeniram nakon malverbitsa nema ničeg.. a ti kak oš.. e i imam za tebe vjesti o vindows 7..xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
deadman kaže...

Uvijek postoji vjerojatnost da je false positive...

slažem se s tobom, ali mira mi ne da to što NIKAD do sad nije mi našao ništa false positive. sve što anđe automatski izbriše i nikad nisam imao problema s računalom da mi nešto nije radilo kako treba, a izbrisao je masu toga.

16 godina
protjeran
Zvjerkan kaže...

onda ne pilaj.. nemaš virus.. malo ti norman onda mulja.. ja nezna.. s čim da skeniram nakon malverbitsa nema ničeg.. a ti kak oš.. e i imam za tebe vjesti o vindows 7..xd

nije mbam božanstvo. znam da sam jedan malware uklonio spyware doctorom, drugačije nije išlo,mbam ga nije ni detektirao. ima puno boljih alata od mbam, pored spyware doctora i webroot spy sweaper, ali oba se plaćaju...

17 godina
karakteran kaže...
Zvjerkan kaže...

nije mbam božanstvo. znam da sam jedan malware uklonio spyware doctorom, drugačije nije išlo,mbam ga nije ni detektirao. ima puno boljih alata od mbam, pored spyware doctora i webroot spy sweaper, ali oba se plaćaju...

Normanu se ne moze vjerovat bas a Spyware Doctor je skroz nepotreban i ogromni slon od programa, besplatni alati sve odrade ali ne bilo koji u posebnoj situaciji. Odradi jos skeniranje s ovim dole programom kak vidis na videu tak napravi i nema problema.Cool

http://www.superantispyware.com/portablescanner.html

http://tinypic.com/m/a46dl1/2

16 godina
protjeran

sve sam ja to pročešljao. infekcija nula. ali tako mi je bilo uvijek. norman nađe što ni jedan ne nađe.

postat ću screenshot od zaraze kad naleti.

17 godina
karakteran kaže...

sve sam ja to pročešljao. infekcija nula. ali tako mi je bilo uvijek. norman nađe što ni jedan ne nađe.

Pa daj onda postavi LOG na forum toga kaj nađe Norman, bas me zanima kaj je nasel uopce iako si mogu mislit o cem se radi.Nevinašce

16 godina
protjeran
rambox kaže...
karakteran kaže...

Pa daj onda postavi LOG na forum toga kaj nađe Norman, bas me zanima kaj je nasel uopce iako si mogu mislit o cem se radi.Nevinašce

btw kaj j to LOG? mislil sem postat screenshot. jel to ok?

15 godina
neaktivan
Avg free

ma ja koristim .. mse sad koa onaj što je cijelo vrijem mi u pozadini.. a povremeno malvary bits i superantispaywer.. i sve 5.. ja nezna što ovom liku uvjek ne štima..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

a šta će mu u karanteni??? da se hvali frendovima???  odi ti lijepo u safe mode skeniraj komp sa avg-om nađi im tzv.path te ih izbrišeš. prosto ko pasulj jer ti ni jedan av neće obrisat viruse

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
16 godina
protjeran
0verlord kaže...

a šta će mu u karanteni??? da se hvali frendovima???  odi ti lijepo u safe mode skeniraj komp sa avg-om nađi im tzv.path te ih izbrišeš. prosto ko pasulj jer ti ni jedan av neće obrisat viruse

pošto nisam kompjuterski stručnjak možeš na pp objasnit kako se to radi?

15 godina
neaktivan
karakteran kaže...
rambox kaže...
karakteran kaže...

pa da to ti isto.. ajde scr pa da vidimo što je to.. evo ja sad skeniram svoj pc normanom .. a ako nešto nađe .. a ovi ostali nisu ništa našli onda mu je amen .. onda falsha

17 godina
karakteran kaže...
rambox kaže...
karakteran kaže...

Mozes i fotku postavit da ista stvar, bitno da se vidi precizno kaj je nasel a LOG ti je ono kaj ima vecina programa nakon skeniranja popis skeniranog i tak to bilo da je našel gamad ili nije.Cool

15 godina
0verlord kaže...

Sa AVG-om?!?

btw. virusi u karanteni su sigurni i nije ih potrebno brisati.

15 godina
neaktivan
deadman kaže...
0verlord kaže...

Sa AVG-om?!?

btw. virusi u karanteni su sigurni i nije ih potrebno brisati.

hh ja ih uvjek više volim pobrisat..

15 godina

da ali pitam ja vas čemu čuvanje????? plaćaju ti av kompanije babysittanje po satu????

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
16 godina
protjeran

evo screenshot-a (ono crveno) dosad nikad nije to registrirao, a uklonit ga ne mogu.

edit: a ovo je copy/paste iz LOG file:

C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

norman full scan norman full scan
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 23:52 (karakteran).
17 godina
karakteran kaže...

evo screenshot-a (ono crveno) dosad nikad nije to registrirao, a uklonit ga ne mogu.

edit: a vo je copy/paste iz LOG file: C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

Vjerojatno je FP ne bi se ja oko tog opterecival no imas fino putanju di se nalazi taj sllauncher.exe, pa otiđi tamo na tu lokaciju pa onda COPY taj fajl na Desktop i onda ga Uplodaj na ovaj dole link i pogledaj rezultate. Tak uvjek radi ak ti je nekaj sumnjivo jer tu dole skenira preko 40 programa pa se fino vidi o cem se radi recimo.Cool

http://www.virustotal.com/

15 godina
protjeran
karakteran kaže...

edit: a ovo je copy/paste iz LOG file:

C:\WINDOWS\Installer\39cb5.msp/file0/sllauncherEXE (Infected with W32/Suspicious_Gen3.EPTO)

Obvezno taj file skeniraj dodatno na Virus Totalu prije ručnog brisanja. Inače u skriveni folder Installer ulaziš tako da u Windows Exploreru odeš na Tools - Folder Options - View - pa označiš " Show files and folders " i odznačiš " Hide protected operating system files ( Recommended ) " - Apply - OK. Najvjerovatnije je da je false positive.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice