Ashampoo problem

poruka: 10
|
čitano: 2.286
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Ashampoo problem
pitanje

Za przenje koristim ashampoo studio, i kad przim mjuzu on to sve dobro sprzi i kad stavim cd u komp sve je normalno i radi... ali kad stavim u dvd player onda mi učita sve pjesme, ali naziv pjesmi mi je sve na pola napisano... neznam u čemu je problem... s nerom nisam imao problema s tim, imao sam nekih drugih zato sam presel na ashampoo.... pa ako neko ima slican problem i rjesio ga nekak nek se javi :P

Npr. ime pjesme mi je "Yves Larock - By Your Side" i tak sve pokaze na kompu, a na dvd playeru "Yves Larock.mp3" WTF

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Ashampoo problem

to samo u opcijama windowsa odrediš hoće li ti se prikazivati nastavak npr. explorer ili explorer.exe

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
18 godina
neaktivan
autorov komentar
Pa nije meni problem u vezi ekstenzije, vec u nazivu pjesme... gore sam vec naveo da mi se prikaze na dvdplayeru samo polovicni naziv, sto prije nije bio slucaj s nerom...
18 godina

moguće da si na kompu pod svojstva datoteke stavio, genre: action izvođač: toni cetinski, i to, dok player to ne vidi

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
18 godina
neaktivan
autorov komentar
o cemu ti govoris ?!?!?!?! kakve to veze ima s bilo cim... kaj bi rihtal kakav genre, naziv, wtf...
obicno przenje, jao..
18 godina

moguće da tijekom snimanja sa nerom označiš neku opciju, odeš snimati pod audio ne pod files... a možda samo taj dvd player loše vidi glabu ili ne podržava space pa koristi _

18 godina
neaktivan
autorov komentar
Molim te, daj opet pogledaj prvi post i problem koji ja imam... onda tek odgovaraj, jer ti ne da fuljal temu o kojoj se raspravlja, ti si fuljal totalno i program i problem....
17 godina
neaktivan
Ashampoo problem

-da se nadovezem jos.....meni kada snimim neke pisme s ashampoom......skroz su nekako tihe....nije sad ono da se nista ne cuje....ali 30% je tiši zvuk nego kod snimanja s nerom....

DesignIsMy Life

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ashampoo problem

da ne otvaram novu temu imam problem sa Ashampoo-m problem je na slici to mi se prije nikada nije događalo? Znate li o čemu je riječ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 21:07 (gamer4ever).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj snimati sa nekim drugim programom, ako problem i dalje postoji moguće da je do uređaja ili medija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice