Ashampoo burning studio 6 FREE

poruka: 38
|
čitano: 14.645
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Ashampoo burning studio 6 FREE
karakteran kaže...

da ti budem iskren dokle god ashampoo 6 bude pržio divx-e i mp3ce te povremeno izripao kakvu pjesmu s audio cd-a ja ću se držat njega. danas sam s njime po prvi puta zapržio data cd i oduševio sam se kojom brzinom prži i koju kvalitetu daje. nogometnim rječnikom: ekipa koja pobjeđuje ne mjenja se. ako ipak bude jednog dana trebalo doći do neke promjene gledat ću stavit još lakši recimo cdburnerxp, čuo sam da je ok a ima svega 8 MB.

Svakako, u pravu si. Sve najbolje u svezi korištenja tog vrlo dobrog programa. Ako budeš imao ikakvih problema slobodno mi se javi na PP ili postaj ovdje pod ovom Temom. Vidiš, oduševljen si free verzijom, a da isprobaš neke njezine novije verzije, e to su prave stvari. Njihove proizvode možeš relativno lako dobiti na korištenje na čestim promocijama njihovih proizvoda, normalno uz registraciju, koja nosi neke svoje "negativne" strane, ali se isplati. Pozdrav i da dalje više ne postamo ovu Temu Šutim 

16 godina
protjeran

ok, slažem se za lock.

hvala za ponuđenu pomoć, cijenim to, a samo da dodam imao sam ashampo 9 pro nekoliko mjeseci.  i koristio. lakša verzija mi ipak bolje odgovara pošto nisam zahtjevan korisnik. mislim da se svaki program mora prilagodit korisniku. od verzije 9 rabio sam 2-3% opcija, dugo joj je trebalo da se loada jedno 15 sec, ova niti 4, prži, ripa sve ko metak. čujemo se.

karma slijepom daje vid
17 godina
neaktivan

Meni je odličan BurnAware Free. Program je potpuno čist, nema nikakvih registracija, toolbara i sličnih gluposti. Čudo da ga nitko nije spomenuo. Manji je od navedenih programa i ima lijepo sučelje. Od mogućnosti ima sve što mi je potrebno. Ja koristim beta verziju 3 jer je dosta poboljšan a download je samo 3.8MB. Nema mogućnost ripanja glazbe. Free verzija se razlikuje jedino po tome da ne može praviti kopije CDa i DVDa i pržiti više diskova istovremeno.

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.5.2010 23:58 (DragonShit).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja već dvije godine koristim CDBurnerXP i napržio sam stotinjak medija sa njim i nikad nikakvih problema. Samo da ga imaš u vidu, ako želiš isprobati, također je free.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DragonShit kaže...

Meni je odličan BurnAware Free. Program je potpuno čist, nema nikakvih registracija, toolbara i sličnih gluposti. Čudo da ga nitko nije spomenuo. Manji je od navedenih programa i ima lijepo sučelje. Od mogućnosti ima sve što mi je potrebno. Ja koristim beta verziju 3 jer je dosta poboljšan a download je samo 3.8MB. Nema mogućnost ripanja glazbe. Free verzija se razlikuje jedino po tome da ne može praviti kopije CDa i DVDa i pržiti više diskova istovremeno

Ma svakako da se taj odlični program spominje na Forumu. Pogledaj recimo pod ovu temu.

16 godina
protjeran

ideje su stvarno ok, hvala svima na sugestijama, ali smatram da program koji mene zadovoljava mora imati mogućnost ripanja glazbe jer imam nešto cd-a s kojih povremeno izripam pokoju pjesmu na svoj lap. a veličina programa i nije toliko bitna jer isti nije u system start up-u i ne opterećuje računalo prilikom pokretanja. 30MB je sasvim pristojna veličina za program poput ashampoo-a 6 i onoga što on nudi. ako se ne izmisli nešto bolje, držat ću se šestice do kraja života.

karma slijepom daje vid
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 10:53 (karakteran).
18 godina
neaktivan
karakteran kaže...

ideje su stvarno ok, hvala svima na sugestijama, ali smatram da program koji mene zadovoljava mora imati mogućnost ripanja glazbe jer imam nešto cd-a s kojih povremeno izripam pokoju pjesmu na svoj lap. a veličina programa i nije toliko bitna jer isti nije u system start up-u i ne opterećuje računalo prilikom pokretanja. 30MB je sasvim pristojna veličina za program poput ashampoo-a 6 i onoga što on nudi. ako se ne izmisli nešto bolje, držat ću se šestice do kraja života.

Nije da te odgovaram od tog programa, čisto mi svijedno, ali najvjerovatnije slušaš muziku preko Winampa koji također ima opciju ripanja audio cd u mp3 format.

A kad ti već treba takav program onda tu zadaću predaj programu koji je specijalno namijenjen za te svrhe kao npr. BonkEnc.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
protjeran

cijenim svaki dobronamjeran savjet, pa tako i tvoj, ali ja sa winampom nemam blage veze. držim se bs playera ko pijan plota kako za glazbu tako i za filmove jer je učitavanje titlova automatsko, a i jednostavan je za rukovanje. winamp sam koristio nekad davno još na straom kompu prije par godina, ali nisam našao opciju učitavanja titlova i to me je odbilo, od tada samo bs player.

što se tiče ripanja glazbe, nekad davno, također na starom pc-ju za tu sam svrhu rabio audiograbber, ali mi je bio malo prekompliciran u postavkama. snašao sam se ali nakon dosta truda. sa ashampoo 6 ripanje je daleko najjednostavnije do sada. brzina 5, kvaliteta 5, jednostavnost rukovanja 5.

karma slijepom daje vid
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice