2 problema, laptop i komp?

poruka: 35
|
čitano: 8.249
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

od needavno kad idem ući u hard disc svaki put me pita koji program zeli da otvori hard disc prije toga bi to radilo normalno sa običnim klikom a sad moram desnu tipku miša pa explore, zašto? drugi problem ima 2 mjeseca star laptop acer emachines i sad odjednom mi je stao tab sa misom ne rade ni tipke liveo desno niti reagiran na micanje prsta a kad ukljucim obican mis sve radi normalno i strelica se normalno miče, pa sam pomislio da negdje ne postoji funkcija za gašenje miš tab-a i da sam je slučajno ugasio? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 problema, laptop i komp?
S0nic3 kaže...

drugi problem ima 2 mjeseca star laptop acer emachines i sad odjednom mi je stao tab sa misom ne rade ni tipke liveo desno niti reagiran na micanje prsta a kad ukljucim obican mis sve radi normalno i strelica se normalno miče, pa sam pomislio da negdje ne postoji funkcija za gašenje miš tab-a i da sam je slučajno ugasio? hvala

Probaj kombinaciju tipki "Fn" + "F7"... Tako je na mojem Aceru... :)

16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

od needavno kad idem ući u hard disc svaki put me pita koji program zeli da otvori hard disc prije toga bi to radilo normalno sa običnim klikom a sad moram desnu tipku miša pa explore, zašto? drugi problem ima 2 mjeseca star laptop acer emachines i sad odjednom mi je stao tab sa misom ne rade ni tipke liveo desno niti reagiran na micanje prsta a kad ukljucim obican mis sve radi normalno i strelica se normalno miče, pa sam pomislio da negdje ne postoji funkcija za gašenje miš tab-a i da sam je slučajno ugasio? hvala

imaš autorun virus/malware,taj prvi problem bi trebao riješiti malwarebaytes free verzija
ako slučajno ne bi onda s ovim programom..
http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Autorun-Eater.shtml

edit:ali prvo probaj malwarebytesom,da ne skidaš bez potrebe ovaj drugi..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2009 10:16 (seneka).
16 godina
neaktivan

U hp laptop sam stavio sd karticu i usla je do kraja i laptop ju je prepoznao samo sto je ne mogu izvaditi jer je u toj rupi ali nigdje ne vidim nikakav gumb ili slicno za izbacivanje probo sam s pincetom ali ne ide molim brzo pomoc. mja je ista takva samo u laptopu i i kartica je usla do kraja tako da je nema vani da je ne mogu povuc ne mogu cak niti s pincetom evo na drugoj slici zamislite da je kartica skroz unutra  pa mi recite kako da je izvadim

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 17:51 (IBM ROADRUNER).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i dalje nisam rijesio problem na acer laptopu sa touchpadom , znaci ne rade ni dvije tipke na njemu niti reagira na prst, laptop je star 2 mjeseca tako da ne vjerujem da je crknio dali touchpad ima mozda kakve baterije ili nesto ali probao sam fn + f7 i nisam dobio nista, zna li netko rijesnje ovog problema hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

i dalje nisam rijesio problem na acer laptopu sa touchpadom , znaci ne rade ni dvije tipke na njemu niti reagira na prst, laptop je star 2 mjeseca tako da ne vjerujem da je crknio dali touchpad ima mozda kakve baterije ili nesto ali probao sam fn + f7 i nisam dobio nista, zna li netko rijesnje ovog problema hvala

...pa jesi probao u control panelu otvoriti mouse i pod buttons i device setting provjeriti opcije za touchPad...

Edit: kod mene to izgleda ovako...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2009 18:53 (Jurra).
16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

i dalje nisam rijesio problem na acer laptopu sa touchpadom...

a jesi riješio problem s virusom?

16 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

U hp laptop sam stavio sd karticu i usla je do kraja i laptop ju je prepoznao samo sto je ne mogu izvaditi jer je u toj rupi ali nigdje ne vidim nikakav gumb ili slicno za izbacivanje probo sam s pincetom ali ne ide molim brzo pomoc. mja je ista takva samo u laptopu i i kartica je usla do kraja tako da je nema vani da je ne mogu povuc ne mogu cak niti s pincetom evo na drugoj slici zamislite da je kartica skroz unutra  pa mi recite kako da je izvadim

...pa pritisni karticu unutra...jel se ti to zezaš...Nevinašce

...kaos...
16 godina
protjeran
Jurra kaže...
IBM ROADRUNER kaže...

...pa pritisni karticu unutra...jel se ti to zezaš...Nevinašce

Da.. znaci samo je pritisni prema unutra.. noktom Cool

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
S0nic3 kaže...

i dalje nisam rijesio problem na acer laptopu sa touchpadom...

a jesi riješio problem s virusom?

jesam , to je na kompu ne na laptopu , hvala

16 godina
neaktivan
Jurra kaže...
S0nic3 kaže...

...pa jesi probao u control panelu otvoriti mouse i pod buttons i device setting provjeriti opcije za touchPad...

Edit: kod mene to izgleda ovako...

ja kadu udjem u mouse imam samo opcije za usb misa nemam opcije za touch kao sta si mi poslao na slici, znaci da mi ne vidi touch miša, sad kako da upalim touch miša ?

16 godina
neaktivan

da ga ti nisi slučajno isključio?ako je novi laptop to je stvarno čudno..
daj malo probaj s tipkama Fn i touchpaid/mouse ili kako je to kod tebe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

neće sa fn ništa, možda sam ga isključio ali slučajno jer ne mogu nikako naći gdje se pali i grasi touch miš , zna li netko gdje ?

16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...
seneka kaže...

neće sa fn ništa, možda sam ga isključio ali slučajno jer ne mogu nikako naći gdje se pali i grasi touch miš , zna li netko gdje ?

to je vjerovatno to,da se bar javi netko ko ima acer,idem vidit na net..

daj probaj fn-f1 ili fn-f7

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 18:55 (seneka).
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
S0nic3 kaže...
seneka kaže...

to je vjerovatno to,da se bar javi netko ko ima acer,idem vidit na net..

daj probaj fn-f1 ili fn-f7

fn f1 se upali help centar ali ne pokazuje ni tamo gdje se pali i gasi touch miš , sa fn f7 se ništa ne desi...

16 godina
neaktivan

probaj Fn i F5...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

probaj Fn i F5...

ništa :(

16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...
seneka kaže...

probaj Fn i F5...

mamicu mu,mora bit negdje ta kombinacija tipki..
daj stavi puno ime tog acera..
jesi njega skenirao,ako jesi s čim? jel čist?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 19:46 (seneka).
15 godina
neaktivan
i ja imam problem, 1 samo

ako netko zna, bila bih zahvalna. problem je slijedeći: brisala sam neke stvari u mjesto wga log sam izbrisala nešto u win log. sada kad palim komp, dođem do log on to windows, traži mi pass i username i ne prihvaća ni jedan. ctr alt del ne pali, kada uđem sa f8 prije dizanja windowsa ne prihvaća mi ulazak ni u jedan mod (safe mode dozvoli ali i dalje traži pass). onaj mode "good windows" ne prihvaća, kao ni boot.
što da radim?
hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
S0nic3 kaže...
seneka kaže...

probaj Fn i F5...

mamicu mu,mora bit negdje ta kombinacija tipki..
daj stavi puno ime tog acera..
jesi njega skenirao,ako jesi s čim? jel čist?

ma je ne idem na net sa njim .... acer - emachines e525

15 godina
neaktivan
help

help

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...

ja kadu udjem u mouse imam samo opcije za usb misa nemam opcije za touch kao sta si mi poslao na slici, znaci da mi ne vidi touch miša, sad kako da upalim touch miša ?

veliš da kad uđeš u mouse nemaš device settings i touchpad tu ,a u keyboard..? negdje moraju biti postavke za touchpad..
jesi isključivao  neke servise?
moralo bi bit Fn i F7...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 22:45 (seneka).
16 godina
neaktivan
RE: i ja imam problem, 1 samo
nemoguća kaže...

ako netko zna, bila bih zahvalna. problem je slijedeći: brisala sam neke stvari u mjesto wga log sam izbrisala nešto u win log. sada kad palim komp, dođem do log on to windows, traži mi pass i username i ne prihvaća ni jedan. ctr alt del ne pali, kada uđem sa f8 prije dizanja windowsa ne prihvaća mi ulazak ni u jedan mod (safe mode dozvoli ali i dalje traži pass). onaj mode "good windows" ne prihvaća, kao ni boot.
što da radim?
hvala

...jel možeš uči u Command Prompt...

...kaos...
15 godina
neaktivan

di je comand prompt, prije učitavanja u f8 ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da je taj command prompt onda kad uđeš u windowse pa na startu, ali ja ne mogu  ući unutra. zapnem kod log on

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

safe mode with command prompt mi isto ne pali. čim kliknem na njega, poplavi njegov naziv i ne mogu strelicama na ništa osim windows xp. jesi još tu?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...
S0nic3 kaže...

veliš da kad uđeš u mouse nemaš device settings i touchpad tu ,a u keyboard..? negdje moraju biti postavke za touchpad..

edit:zvao sam pomoć @nemoguća

da kad udjem u device settings imam samo sliku obicnog usb misa i mogu nemjestat lijevu i desnu tipku za njega itd.. nemam za touchpad misa , dali sam iskljucivao neke servise , mozda slucajno , di mogu to provjerit? u device menageru imam 2 misa jedan ovaj usb njega mogu podesavat tj. gasit i palit a drugi neki SP2 mis i ne mogu mu mijenjat funkcije

16 godina
neaktivan
S0nic3 kaže...
seneka kaže...
S0nic3 kaže...

edit:zvao sam pomoć @nemoguća

da kad udjem u device settings imam samo sliku obicnog usb misa i mogu nemjestat lijevu i desnu tipku za njega itd.. nemam za touchpad misa , dali sam iskljucivao neke servise , mozda slucajno , di mogu to provjerit? u device menageru imam 2 misa jedan ovaj usb njega mogu podesavat tj. gasit i palit a drugi neki SP2 mis i ne mogu mu mijenjat funkcije

sad sam pogledao svi su servisi upaljeni

15 godina
neaktivan

morat ću na reinstalaciju windowsa čini mi se. pozdrav svimaIzlanuo se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ovako: U device manageru klikni na mice and other pointing devices, zatim desni klik na Synaptics PS/2 Port TouchPad i klikni na Uninstall.

Nakon toga restartaj racunalo i windowsi ce tada ponovno instalirati drivere za tvoj touchpad.

Nadam se da ce pomoci.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice