2 monitora na jednu grafu

poruka: 22
|
čitano: 2.383
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

pozdrav svima ewo spojio bi si 2 monitora jedan normalno preko vga konektora a drugi je isto vga samo bi ga preko onog adaptera spojio na dvi konektor dali to moze tako radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: 2 monitora na jednu grafu

može

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
protjeran

daj pomozi ja se patim nemogu uspit nikako na drugom monitoro sam zuta lampica radi nikako da napravim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

otvori onaj nvidia control panel ili kako se već zove i tamo podesi da ti ide slika na oba monitora

kako točno neznam jer nemam nvidia grafičku da pogledam

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
protjeran

sad imam ati

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marin sparks kaže...

sad imam ati

evo

16 godina
moderator

onda sredi MOJ PC!

otvori onda amd control center > desktop management > creating and arranging

tu bi trebao imat 2 monitora, desni klik na drugog i odaberi extend ili duplicate

15 godina
protjeran

dali bi to mogli riješit preko teamviewer

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

nemogu nikako napravit  a kad palim komp ima slike na obadva monitora i kad prode ono win xp ovaj drugi se ugasi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neznam kako uopce si uspia dobit sliku. U 99% slucajeva kad grafa ima DVI i VGA konektore, DVI nemoze prenositi analogni signal (postoji vise razlicitih DVI-ja).

Ofc.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

u safe modu ima slike ja obadva monitora a kad normalno ulazim ima slike na obadva monitora samo kad palim komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

odes u control panel i namjestis sliku na dva monitora

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

evo ovako:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

problem je u tome što nema toga extend i duplicate

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

pa jel imaš 2 monitora tu?

15 godina
protjeran

da obadva spojena na komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

dakle spojio sam jedan normalno na vga konektor a drugi monitor je isto vga samo preko dvi adaptera sam ga spojio na dvi konektor http://www.google.hr/imgres?q=dvi+adapter&hl=hr&biw=1280&bih=885&gbv=2&tbm=isch&tbnid=mPF13uOlnfSSfM:&imgrefurl=http://pcdownload.asia/vga.html&docid=DcOgajqHivQc2M&imgurl=http://pcdownload.asia/Dvi-to-VGA-adapter2.jpg&w=640&h=480&ei=wJEaT56cIsPKswbwts1H&zoom=1&iact=hc&vpx=400&vpy=160&dur=883&hovh=194&hovw=259&tx=97&ty=106&sig=114611389883434795408&page=1&tbnh=156&tbnw=208&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:0  link je velik neznam kako napravit da bude nanji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

ne pitam te jesu spojeni, nego jesu prikazani tamo u programu

ajde stavi sliku onog što sam ja stavio iznad

16 godina

Desni klik na desktopu idi na Screen resolution. Kad ti otvori prozor idi na Multiple displays:  izaberi opciju Duplicate these displays i na Apply. Sad bi trebalo biti slike na oba monitora.

inox
15 godina
protjeran

ewo

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

hvala svima napravio sam

Moj PC