Wireless connection problem na kompu

poruka: 5
|
čitano: 1.661
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Evo, problem je sljedeći. Pc mi se ne želi spojiti na wireless network, normalno vidi wireless i kada se spajam zatraži lozinku, te nakon što je upišem dosta čekam a onda mi se pojavi onaj uskličnik u žutom trokutiću ispred managera za wireless network connection i piše "No Internet access", a dok otvorim Network and Sharing Center piše da je spojen na Unidentified network (public network) i nakon toga crveni X. Probao sam već više puta pokrenut troubleshoot i ne pronalazi ništa. U isto vrijeme s laptopa se sasvim normalno spajam na taj isti wireless. Instalirao sam i drivere od onog usb-a za spajanje na wireless (D-link DWL G122) i dalje ništa. Pokušao sam taj usb spojit na laptop i spojit se na internet i ide sasvim normalno, tako da izgleda da u njemu nije problem. U čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wireless connection problem na kompu
resetiraj ruter imas malu rupicu na bocnoj bar je kod mene tako uzmi cackalicu i drzi 5 sekundi da se resetuje naravno dok je ruter upaljen tako sam ja svoj problem rijesio
12 godina
neaktivan

Nope, i dalje ne ide... Al laptop mi je konstantno spojen na internet i sve radi, samo pc ima problem...

12 godina
neaktivan
stvarno neznam kako bi ti pomogo ja sam vracanjem tvornickih postavki rijesio problem ista stvar ko kod tebe
12 godina
neaktivan

Kako ti PC dobija adresu preko DHCP ili ...?

Probaj da dodelis fixnu ip adresu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice