Visok ping

poruka: 4
|
čitano: 3.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Visok ping

zanima me zašto kad idem na speedtest mi pokaže da sam u ZG a ja sam u ST. isto tako kad pingam server u ZG bude mi 30ms, a kad pingam u Dubrovniku bude mi 45, a u Mostaru 75.. to nema smisla jer je zagreb dalje.... Imam opti carnet.

0 0 hvala 0
13 godina
Visok ping

bizi od Optime, ja san iz Kaštela i imam isto problema sa pingon i brzinom popodne od 5h do nekih 20h kada ljudi dodu s posla. Ja se mislim prebacit na H1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Visok ping
Rootwalla kaže...

zanima me zašto kad idem na speedtest mi pokaže da sam u ZG a ja sam u ST. isto tako kad pingam server u ZG bude mi 30ms, a kad pingam u Dubrovniku bude mi 45, a u Mostaru 75.. to nema smisla jer je zagreb dalje.... Imam opti carnet.

Jer te je ocito Optima trenutno drzi na serveru u ZGu sto objasnjava manji ping prema ZGu. A mozda je jednostavno server u dubrovniku slab ili prezauzet.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
14 godina
neaktivan
Visok ping

ljudi zašto mi je visok ping?pogasio sam sve p2p programe, sve šta koristi internet,pogasio sam sve procese koji mi ne trebaju,ugasio sam antivirus i ping mi je i dalje visok.igram battlefield play 4 free i do sinoć mi je sve normalno bilo.danas me non stop kickaju sa servera jer imam visok ping.kako da ga smanjim?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice