zanima me zašto kad idem na speedtest mi pokaže da sam u ZG a ja sam u ST. isto tako kad pingam server u ZG bude mi 30ms, a kad pingam u Dubrovniku bude mi 45, a u Mostaru 75.. to nema smisla jer je zagreb dalje.... Imam opti carnet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bizi od Optime, ja san iz Kaštela i imam isto problema sa pingon i brzinom popodne od 5h do nekih 20h kada ljudi dodu s posla. Ja se mislim prebacit na H1
zanima me zašto kad idem na speedtest mi pokaže da sam u ZG a ja sam u ST. isto tako kad pingam server u ZG bude mi 30ms, a kad pingam u Dubrovniku bude mi 45, a u Mostaru 75.. to nema smisla jer je zagreb dalje.... Imam opti carnet.
Jer te je ocito Optima trenutno drzi na serveru u ZGu sto objasnjava manji ping prema ZGu. A mozda je jednostavno server u dubrovniku slab ili prezauzet.
ljudi zašto mi je visok ping?pogasio sam sve p2p programe, sve šta koristi internet,pogasio sam sve procese koji mi ne trebaju,ugasio sam antivirus i ping mi je i dalje visok.igram battlefield play 4 free i do sinoć mi je sve normalno bilo.danas me non stop kickaju sa servera jer imam visok ping.kako da ga smanjim?