Veza puca svakih 30 sekunda

poruka: 15
|
čitano: 1.351
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Veza puca svakih 30 sekunda t-com

ovo je vec cijeli dan... jeli to samo meni? jedva browsam internet i kad pukne pise da mi je signal full ali nista ne radi...

jeli zna netko kako ovo popraviti?

zvao sam tcom i resetirali su mi ruter i to ali nije se popravilo... jeli mozda problem u kablovima????

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Veza puca svakih 30 sekunda t-com

Kristalna kugla ne radi, prošlo je 16:00

Wifi, kablovi, odluči se...

Je li problem samo sa jednim uređajem ili više, što radi wifi lampica, što LAN1-LAN4, DSL, online... Koji modem...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan

ps3 na wired i iphone4 imaju isti problem

modem je zte i lampice rade isto ko i inace

17 godina
odjavljen

Što se događa sa Online/ADSL lampicama kad veza pukne?

Prijavi se u modem, user/password ti je ono sve ZTEExxxxxx nakon D-SN oznake. Nađi status DSL linije (max brzina, trenutna brzina, parametri linije) i stavi screenshot ovamo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan

http://imgur.com/a/z8R3C

gornja slika je u programu WifiInfoView a donja je u control panelu od rutera (nema vise nista o statusu)

lampice se ne mijenjaju ali signal ostane pun

evo slika od speedtesta

https://gyazo.com/8eb3102f9f6c1e18246dcf356461e10c

sad se samo smanjuje za 0.01 po sekundi i ne zeli zavrsit test, ovo mi se nikad prije nije dogadjalo

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Veza puca svakih 30 sekunda

Pa kaže da je ADSL up već skoro 2 sata... Dakle, ne puca ti veza, ti imaš nekih drugih problema.

Probaj promijeniti kanal od wifija na neki drugi.

9 godina
neaktivan

za ZTE je preporuceno 6 i 11, ali na oba 2 su mi isti rezultati... nikakvi...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Stavi bilo koji drugi, bilo bi najbolje kad bi sa wifi analyzer aplikacijom pogledao koji je kanal najmanje zagusen. 

9 godina
neaktivan

zivim na selu tako da nista nije zaguseno

trenutno je na 1 ali nista se nije promijenilo

0 0 hvala 0
10 godina

Postavi podatke parice.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

jeli mozda zbog output power na up?

citao sam negdje da je 15 max. :/

ako jeste kako onda da smanjim to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 21:38 (tcomkurac).

0 0 hvala 0
10 godina

Nema to veze.

Moze ti pucat jer je kao nategnuto. Maksimala je 40 a pusteno je blizu tome s targetom ocito oko 8, i mozda veze namoze drzat s takvom marginom.

Samo ono sto ne stima na ovoj slici je da ti je atenuacija ovako niska po vdslu a imas jako jako mali maksimum. S ovom atenuacijom po adslu bi trebao imat puno veci maksimum, a gdje je tu jos ovakva vdsl atenuacija. Ja imam vdsl 13 pa mi je 100 maksimala. Nesto ti nije dobro spojeno jer negdje zajebaje. Trebao bi imat ludilo vezu. Samim time, da ti je veca maksimala mogla bi se i margina dizat i nista ne bi smjelo pucat. Zovi da ti to rjese, nemozes ti to rjesit sam. I to nevezano za ovo pucanje i nepucanje veze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 23:28 (sandokan111).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

ali problem je sto sam ja tek nadogradio na 35 danas a ovo se pocelo dogadjat jucer dok sam imao samo 4 mbps a nisam nista spajao ili odspajao i do jucer je sve perfektno radilo

line attenuation je tako mal jer sam unutar 200 m od centrale (ako to ima veze)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 11:47 (tcomkurac).
10 godina
tcomkurac kaže...

ali problem je sto sam ja tek nadogradio na 35 danas a ovo se pocelo dogadjat jucer dok sam imao samo 4 mbps a nisam nista spajao ili odspajao i do jucer je sve perfektno radilo

line attenuation je tako mal jer sam unutar 200 m od centrale (ako to ima veze)

Pa znam da si blizu, i radi toga, ta maksimala je uzasna i nesto ti nije dobro spojeno. Ja sam 300m i maksimala mi je oko 110mbita. Nemozes ti tako blizu centrale nikakviih problema imat,  zovi tamo i prijavljuj problem da se to rjesi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice