Zna li iko rijesenje tog problema ?
Zna li iko rijesenje tog problema ?
Tako je i meni, koliko god puta ih zvao ne pomažu...
Kolika ti je zagušenost DSL signala ?
Koliki ti je Up stream , down stream ?
Dal koristiš Bridge ili PPoE ?
Ne znam ovo mi je prvo palo na pamet.
imal sam i ja sličan problem možda je stvar u tvojoj telefonkoj instalaciji gore do razdijelne kutije
tak je bilo meni
down 1.64
up 0.17
ping 52
jitter 10
prije mjesec dana je sve bilo duplo bolje
imal sam i ja sličan problem možda je stvar u tvojoj telefonkoj instalaciji gore do razdijelne kutije
tak je bilo meni
nije zato j net imam vec 2 god i tek od 9 mjeseca je poceo srat
tak je bilo meni
nije zato j net imam vec 2 god i tek od 9 mjeseca je poceo srat
i ja imam isti problem od 9. mjeseca,zvao sam službu za korisnike i popravili su mi to sa pucanjem veze,
al je internet opet pre spor
Imam i ja isti problem. Puca barem 4-5 puta u danu. Nekim ljudima su ovi iz T-Coma rekli da je to zbog loših kabela i da oni tu ne mogu ništa. Mislim na kabele koji su izvan kuće, pod zemljom.
Vrlo neugodno, osobito ako mnogo igraš pa svako malu ulaziš u igru.
Ako živiš u malome mjestu (kao što sam i ja nekad) - možda se radi o kabelima.
Imam i ja isti problem. Puca barem 4-5 puta u danu. Nekim ljudima su ovi iz T-Coma rekli da je to zbog loših kabela i da oni tu ne mogu ništa. Mislim na kabele koji su izvan kuće, pod zemljom.
Vrlo neugodno, osobito ako mnogo igraš pa svako malu ulaziš u igru.
Ako živiš u malome mjestu (kao što sam i ja nekad) - možda se radi o kabelima.
šta i na tebe puca cura ?
lol 4-5 puta na dan kako preživiš ??
Šalim se, gle Mudrinić invesira u aute i satove šta tu možeš
Moj savjet je da ih zoveš još jednom, dvaput, nput...
Oni u njihovoj SZK vide kako često puca veza.
Tehničari mogu ispitati kvalitetu veze po fazama; znači u centrali, parice, razvodna kutija (ak ju imaš) utičnica...
Neka ti kažu gdje je točno problem (inzistiraj na tome)
- Onda napiši prigovor na kvalitetu veze (ne na brzinu nego na kvalitetu) i opiši problem.
Nakon n puta, možeš se nadati da će učiniti nešto da ti otklone kvar.
U principu, to je jedino što možeš.
I meni je dostupna jedino njihova usluga.
Ja sam inače najljući protivnik T-coma i koristim svaku priliku da ih popljujem i napravim im antireklamu, ali mora im se priznati da nijednom nisu ignorirali problem i uvijek su njihovi tehničari došli na vrijeme i bili su iznimno ljubazni i OK!
EDIT: Možda se ustanovi da ti je instalacija u kući loša, pa se to lako da riješiti! - naravno - novim žicama :-)
pozz.
I meni se to događa, najčešće kad je upload teško opterećen, recimo kad sam uploadao video na youtube. Barem jednom dnevno, i to imam osjećaj kao da se router resetira, jer nestane mi i wireles i čujem neko škljocanje u njemu, kao neki relej. Thomson TG782. Uzeo sam ovaj mjesec.
i ja imam probleme s t-com om veza stalno puca i brzina je manja od 2 mbps
zvao sam ih i dobio sam novi ruter
tehnicar je dolazio i slozio je natrak na 4 mbps s tim da veza nije pukla puna 3 dana
danas mi je net tak spor da na youtubeu nemogu video gledat
u t comu limitiraju brzinu na puno manju vrijednost od one sto ju linija moze podnositi
tehnicar koj je bio kod mene rekao je da bi na mojoj liniji bila moguca brzina preko 9 mbps ali imam samo 4 u ugovoru pa nemoze mi stavit
ja mislim da je t com smece i ne preporucujem ga nikom jer korisnicima daju limitiranu brzinu na manje od onog sto placaju (pljačkaju ljude)
Ja sam isto imao taj problem i kad sam dobio novi router na produženje ugovora veza više nije pucala. Pitaj nekog susjeda da ti posudi router na jedan dan pa vidi dali će ti na njegovom routeru pucat veza, ako da kupi novi router ili ako nisi produži ugovor sa T-comom makar bi ti ja preporućio da se prebaciš na iskon ili optimu.
imam doma 2 rutera i jos sam od susjeda posudio jedan
dlink g684t brzina 2.4 veza puca 1-2 puta na dan ali na ruteru radi samo 1 lan port a meni trebaju 2
thomson 782i brzina 2.2 veza stalno puca (tog sam od t coma dobio sad zadnjeg jer sam se zalio da mi ne radi d link kak se spada ali je ovaj jos gori) s tim ruterom je nekoliko dana brzina bila 4 mbps ali se sad smanjila i nije veza pucala uopce
thomson 780 brzina 2.1 (susjedov ruter) veza ok
trenutno koristim 782i i sad je brzina 1.7 mbps zvao sam szk ali nista nisu sredili jos je gore
dlink g684t brzina 2.4 veza puca 1-2 puta na dan ali na ruteru radi samo 1 lan port a meni trebaju 2
thomson 782i brzina 2.2 veza stalno puca (tog sam od t coma dobio sad zadnjeg jer sam se zalio da mi ne radi d link kak se spada ali je ovaj jos gori) s tim ruterom je nekoliko dana brzina bila 4 mbps ali se sad smanjila i nije veza pucala uopce
trenutno koristim 782i i sad je brzina 1.7 mbps zvao sam szk ali nista nisu sredili jos je gore
ja sam danas ili bolje rečeno jučer zvao szk ponovo,i zamisli onaj konj mi kaže da ja ovdje di živim nemogu imat veću brzinu,a u 9. mjesecu mi je bilo 3.94mbs
a sad jedva 1mbs
polazim tvz-ov faks i kolko tolko znam o ruterima samo mi je bio bed likovima rec da prestanu sr*at.
jbg-ja sam se pomirio da dok nemognem imati drugog operatera imat cu t-com. :(
ja sam danas ili bolje rečeno jučer zvao szk ponovo,i zamisli onaj konj mi kaže da ja ovdje di živim nemogu imat veću brzinu,a u 9. mjesecu mi je bilo 3.94mbs
a sad jedva 1mbs
ja sam godinu dana imal 2mbps bez pucanja veze,a sad bu isto godina od kad su mi smanjili na 1mbps
e da T-com... niste culi za Optimu telekom?
Meni ovih par dana internet jako usporen, a internet konekcija puca minimalno 6 puta u mjesecu.
Jedino me raduje što ću se u skoroj budućnosti rješiti ovog t-govna.
http://www.nacional.hr/clanak/97141/h1-telekom-prosirio-vlastitu-infrastrukturu
http://www.poslovni.hr/vijesti/kineski-zte-za-10-milijuna-kuna-nadogradio-mrezu-h1-telekoma-165813.aspx
http://www.poslovni.hr/vijesti/h1-telekom-prosirio-vlastitu-infrastrukturu--165735.aspx
ako se ja nevaram bi se zbog ovoga moglo ić za sud,mi plaćamo punu cijenu za poluproizvod ili u mom slučaju trećinu proizvod
polazim tvz-ov faks i kolko tolko znam o ruterima samo mi je bio bed likovima rec da prestanu sr*at.
ma mora biti neke druge opcije, tamo gdje prolazi t-com prolazi i iskon, a u većini slučajeva i optima ima svoju centralu - govorim o manjim sredinama, a uvećim gradovima su ti svi dostupni, barem bi trebali biti.
ja sam na iskonu, i gotovo da sam si prepolovio račun (što je bio i presudni razlog za odlazak od t-coma), a veza je uvijek stabilna.
I meni se to događa,stalno puca veza,brzina se smanjila,mrzim ih....
rijesio mi je t com probleme nakon otprilike 10 og poziva szk su mi vratili brzinu od 4 mbps i veza opet ne puca greska je kod njih u centrali a ne kod mene
ma mora biti neke druge opcije, tamo gdje prolazi t-com prolazi i iskon, a u većini slučajeva i optima ima svoju centralu - govorim o manjim sredinama, a uvećim gradovima su ti svi dostupni, barem bi trebali biti.
ja sam na iskonu, i gotovo da sam si prepolovio račun (što je bio i presudni razlog za odlazak od t-coma), a veza je uvijek stabilna.
nema drugog operatera koji je dostupan,bas sam maloprije provijerio ostale operatere-zivim u Brdovcu (bogu iza nogu) i skoro je cijeli pokriven bnetom i optimom al pola mije ulice nije, a ja sam na kraju -.-