Variranje signala na d-link 635

poruka: 3
|
čitano: 1.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Variranje signala na d-link 635

pozdrav

pokusavam vec duze vremena dobit na ovom routeru/ap stabilan signal, ali stalno varira sad ga ima full a nakon 1 do 2 min padne ispod 50 % i tako stalno,pa je tlaka spojit se na njega jer internet ide s prekidima, radi u chanel 1, a negdje sam procitao da bi to trebalo promjenit na 13, ali druge mreze u susjedstvu radi na 13 pa neznam da li bi to smetalo

neka ideja da signal stabiliziram??? to je onaj s 3 antene a jedna je spojena na vanjsku omnicu

lp

olio wwe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Variranje signala na d-link 635

Odspoji vanjsku omnicu i opet spoji antenu koju si s njim dobio. Posloži te 3 antene kao na ovoj slici.  Javi ponavlja li se problem.  Ruter se stavlja na onaj kanal na kojem ima najmanje interferencije. Znači, ne mora biti ni 1, ni 13. Ako imaš laptop, skeniraj sa ovim programom svoje okruženje i zatim odaberi odgovarajući kanal. 

16 godina
neaktivan
Re: Variranje signala na d-link 635

hvala na odgovoru, izgleda da je omnica ili spoj kabela i antene, a kako je antena na vrhu krova bas sad i nemogu provjerit, imam wifi analizer program na iphonu i preporucio mi je kanal 1 a signal varira samo kad je prijem od omnice, kad su male antene onda je varijacija jako mala oko 5% u blizini routera cca 10 m od njega, u postavkama routera za wireless stoji skoro sve na auto osim sistem emitiranja to je n only

thnx

olio wwe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice