T-Com - WLAN Password

poruka: 9
|
čitano: 20.797
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
WLAN Password

Znaci, prebacivao sam se sa Iskona na T-Com, i nakon tjedan dana koristenja evo prvi problem. 

Kad sam se pokusao spojiti preko Wirelessa na internet pregledao sam papire koje su mi dali, i shvatio sam da nigdje nema lozinke za Wireless spajanje.

Zvao sam njihov Info Centar, oni su mi rekli da oni nikako nemogu znat moju lozinku, i da mi jedino mogu promjeniti lozinku ako znam svoju trenutnu lozinku.

Sad me zanima sta dalje? Kako mogu saznat svoju lozinku?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: WLAN Password

najprije pogledaj dal piše sa donje strane routera...

inače ju možeš vidjeti kad uđeš u meni routera na 192.168.1.1

preporučujem proučiti dobivene upute

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Re: WLAN Password

Logiraj se na modem (192.168.1.1 je standardna adresa kod T-Coma), i tamo podesi sve vezano za WLAN.

Korisničko ime: user, lozinka: 0000 ili pristupni kod modema (modem access code - na naljepnici s donje strane modema).

Edit: vidim da sam prespor :) ; postavke WLAN-a također možeš izmijeniti i preko korisničkih stranica (user.t-com.hr).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 17:10 (KaeR).
14 godina
T-Com - WLAN Password

S donje strane routera ima jedna naljepnica, pise vise stvari, nisam siguran u sta da gledam.

A na stranicu 192.168.1.1 nemogu uć jer neznam lozinku?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com - WLAN Password
Koji si ruter dobio? Ako tje thomson tg 782 i onda ti je korisnicko ime user, a lozinka modem acess code koji pise dolje na naljepnici modema. (nezz jesam pravilno napiso modem a...), a ako je gigaset lozinka je samo user
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
T-Com - WLAN Password

Router je Gigaset SX763.

Uspio sam uci, sad neznam odakle da krenem.

Kako da sad postavim/promjenim sifru? Jer me trazi Current Password, a ja neznam koja mi je sadasnja sifra.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-Com - WLAN Password

kad resetiras uvijek ti je lozinka ona koja je na ruteru,acces code,spoji se prvo kablom pa postelaj sve

http://www.youtube.com/watch?v=t0eOoPwZ5XQ&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
T-Com - WLAN Password

Posto se ne razumijem nesto previse u te stvari jel mi se moze netko od vas javit u PP da pomogne?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
T-Com - WLAN Password
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice