T-com routher na optimu zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
T-com routher na optimu

Dakle ovako, bio sam prvo na T-Comu i imao sa routher Siemens Gigaser SX763 WLAN dsl i sve je bilo okej ali neznam razlog zasto su starci uzeli optimu, i sada trenutno na optimi imam routher Edimax AR-7084A Fast Ethernet ADSL2+ Routher ali na njemu nemam Wifi a wifi mi je stvarno potreban, imam u kuci 2 laptopa i 1 komp, i ja nazovem optimu i kazem u cem je stvar i da mi treba neki Wifi routher i oni meni kazu moras platiti 109 kn + 24 mjeseca produziti ugovor s njima, ali to mi se neisplati, i sada me zanima, citao sam po internetu svasta ali posto ja bas nisam znalac moze li mi netko od vas korak po korak objasniti kako da ja sebi stavim taj modem od T-Coma iako koristim optima mrezu i molim vas nemojte mi neke linkove stavljati jer se ja nekuzim u to, neka mi netko objasni korak po korak biti cu mu stvarno jako jako zahvalan, taj routher od T-Coma je valjda Annex B da vam odmah kazem jer sam vidio da su to ispitivali ljudi na ostalim forumima i da se valjda nekako treba prebaciti iz Annexa B u Annex A i to mi objasnite dole. Hvala vam puno.

Robi. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
T-com routher na optimu

Da sad ne pisem sve prvo trebas otkljucat ruter pa onda prebacit na annex a na ovom linku imas sve korak po korak http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=174453

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-com routher na optimu

hocu ja moci onda imati Wifi hocu se moc spajati, i koliko je to sigurno za raditi?
ali nekuzim tu pise da moram imati internet vezu, pa kako ako ukljucim taj routher od T-Coma onda necu imati internet jer sam na Optimu spojen zicno i kako da to izvedem ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-com routher na optimu
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice