imam jedan problem... sestra mi je poslala poruku na onu glupost sto reklamira rtl download zona i sada mi dolaze neke poruke da skidam njihov sadrzaj a pri tome mi skidaju pare s racuna... kako da deaktiviram te poruke?? pls help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u poruci mi ovo pise:
http://m.noodlle.com/88037/s/fZVhHVIb2o7FqCHU/a.asp
RTL DOWNLOAD: SRETNO 2010
i kao posiljatelj nema broja...
a zovi sluzbu za korisnike
nazvo sam i on mi kazu da nemaju nista na tom broju da salju... tip je onda reko kao da je zakljuco moj broj i da kao sad nebi trebalo vise stizat :S ... sta mislis da je lago da nemaju nist zabiljezeno na moj broj?
snimi reklamu i u onom tekstu nađi "za deaktivaciju pošalji:bla-bla-bla....."
imao sam ja slican problem jako davno..(dok sam bio mali)
reklamirali na Tv-u neke kao gratis igrice i ja (budala) posaljem poruku i tako mi poslije stizali neki linkovi preko poruka i naravno oduzimali mi od racuna
nazvao svog mob. operatera i rekli mi da na broj odakle dobijam linkove posjem poruku sadrzaja (nesto ovako) : STOP ili sl.
ali vidim da ti nemas broja sa koga dobijas poruke tako da ne bih znao pomoc
zovi operatera neka zaustavljaju to
ne znam da li si rijesio problem ali evo imao sam daljinski pri ruci pa sam uslikao (preko tv karte) jedan dio reklame
-obrati paznju da pise :cijena usluge je 14,64kn /tjedan ,mislim da to sve govori
sad vidim da dole u tekstu na slici pise nesto STOP ali ne vidim dobro posto je slaba rezoucija(uglavnom,ako nisi do sad,kontaktiraj ih)
slika u prilogu:
si sigurno ti to usliko?
da zasto ne bih?nisam naravno slikao fotoaparatmo nego imam na compu tv kartu pa ima opcija da se uslika trenutni prikaz
evo uspio sam desifrovati tekst
"Odjava od usluge: STOP na 88308.Poslani sms placa se po cjeniku operatera"
ty ako opet dode poruka onda saljem na ntaj broj STOP xD
ma salji ti STOP odmah da ti ne dolaze vise poruke
Nemojte se sa tim sranjima igrati!!! Bilo je čak i u novinama da sve poruke poslane sa tog broja skidaju ogromne iznose sa računa.. Kada imaju tvoj broj u kompu, onda šalju nekakav spam SMS... Odmah otkažite to ili ste nahebali..
ovako da neradim novu temu opet imam problem sa tim porukama.... nisu mi dolazile poruke jedno mjesec dva i sada su opet pocele dolazit... poslo sam onu poruku stop i nista ... sta da napravim?
Hej,
ja sam koristio neki FreeSMS (ili iSpace), nasao na netu uslugu za slanje besplatnih SMSomva i citao sam po stranici i nisam uspio nac informaciju da se nesto naplacuje, pisalo je samo da cu primati reklamne poruke. Ja mislio ok oni ce meni poslati reklamu, ja besplatno saljem SMS i super. Firma je neka slovenska KitioMobile. Registriram se ja i dobijem neku poruku na slovenskom gdje pise da necu dobivati vise od 2 poruke tjedno. Ja reko super, nece biti puno reklama. Onda sam skontao da mi nestaju pare pa sam zvao sluzbu za korisnike (vip), jer na ispisu poziva nisam vidio sto mi jede novce. U jednom trenu iimam 7 Kn i onda nakon toga 0Kn. Zena je malo gledala pa je skuzila da je to Firma Kitio mobile i dala mi broj telefona na koj da nazovem. Zvao sam ih par puta jer se javljao automat koji kaze "Nazovite u radno vrijeme" (a bio je radni dan i radno vrijeme). Javila mi se neka cura i onda sam joj fino ali odrjesito objasnio da nisam zadovoljan sa uslugom. Ona me je iskljucila i rekla da mogu poslati njima mail i ako je doslo do zabune da cu dobiti nazad novce. Nisam poslao mail ali su me isklucili.
Zakljucak:
1. trazi broj od sluzbe za korisnike
2. nazovi i pricaj sa ljudima i napravi frku
3. javi se nekoj udruzi Potrosac ili pisi HRTu potrosacki kod oni vole napraviti pricu
jedno veliko pitanje poludila sam pošaljem tu poruku za kim i dođe mi neka stranica ja sam tražila pjesmu kao šta je tam pisalooo