Qtorrent 2.2.1 - nagli pad brzine

poruka: 6
|
čitano: 2.387
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovani, koristim qtorrent već jako dugo i sve je išlo kao po špagi i nedavno sam skinio novu ovu verziju qtorrenta (2.2.1) i uspješno sam skinio 6-7 torrenta i poslje mi je sve više više i brzina padala. Prije mi bude brzina i do 160 kB/s a sada mi je pala i vrti se oko 10-50 kB/s i stalno varira tako. To je problem jer prije sam ja 7 gb skinio za jedno posljepodne sada pišljivih 4gb skidam već 2-3 dana (sa prekidima naravno).

Molim vas da mi pomognete, ovo će me izludit!!!

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Qtorrent 2.2.1 - nagli pad brzine

Vrati se na staru verziju, promijeni torrent program. Sto fali μTorrentu?

I jeli ti jasno da ne mogu bas svi torrenti ici max brzinom? Neki su poprilicno zaguseni ili na samrti...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan

μTorrentu - taj i koristim samo nisam našo to prvo slovo pa sam ga zamjenio sa q (q = μ) xD

a vratit ću se na staru verziju onda...

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

probaj bittorrent 
gotovo su identicni 

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Isti problem,redovno sam koristio qtorrent i zavisno od samoga torrenta brzina mi je uvjek bila max 800kb/sec.

Zadnjih dana sta god da skidam ne penje se više od 150 Kbs,iako ima seedersa preko 1600 on odabire samo 10-tak.U postavkama download je na max,a upload ogranicavam na 20 kbs.

verzija je 3.4.5.

U cemu je caka?

Eh da...u komentarima samoga torrenta ljudi hvale brzinu skidanja,a kod mene sporo do bola!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Imao sam sličnih problema. Svi torrenti koje sam stavio na skidanje skidali su se užasno sporo bez obzira na brzinu neta, broj seedara i ostale okolnosti. Pokušao sam reinstalaciju, ali ni to nije pomoglo. Na kraju sam se prebacio na bittorrent i zasad nemam nikakvih problema. Što je bilo sa qtorrentom i zašto sad radi probleme (a čuo sam istu stvar i od drugih ljudi), ne znam.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice