Pucanje veze

poruka: 1
|
čitano: 477
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Pucanje veze
Molim Vas pomoc vise sam nego ocajna!

Apsolutno svaki dan mi puca wifi veza po milijun puta i ne razumijem u cemu je problem. Nosila sam ga na 2 servisa kod dvije razlicite osobe i oba majstora su rekla da je sve u redu, ali ocito nije. Pokusala sam i s vanjskim adapterom za spajanje na wifi i i to puca. Resetirala sam i modem od neta( iskon) ni to nije pomoglo. Imam u kuci jos 8 racunala i toliko i mobitela i svi rade bez greske na wifiju osim moga cime sam otpisala da je Iskon kriv. Konstantno mi se vrti onaj kruzic kao da se ucitava stranica i na kraju se nista ne ucita. Pise there is no internet access ili resolving host ili check cable i sl. Kad pogledam dolje na alatnu traku ikonu od wifija pise da ima svih crtica i onaj zuti trokut s usklicnikom, a kad otvorim sve dostupne wifije i moja mreza pise normalno sa svim crticama i odbacuje ju. Pokusala sam mob spojit s laptopom njega normalno spoji. Ovakva situacija mi se dogadjala s jos nekim mrezama. Na neke se spoji bez problema(npr na mob ), neke koje postoje uopce ne pronadje, a neke poput ove nadje, ali nece spojit ili konstantno puca.

Ako itko zna sto mi je raditi molim vas pomozite faks mi ovisi o ovom cudu!
Hvala lijepa :)
Hvala:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice