Moj prijatelj ima probleme sa internetom . Naime,otprilike do 16 sati internet mu radi bez problema , no poslije 16 sati veza mu neprestano puca i uopce se nemoze spojit na internet , veza mu radi nekih 10 sekundi i zatim pukne i ponovno spoji i tako uzastopno od 16 - 24 sati. Veza mu je toliko loša da niti nije uspio uploadat sliku od problema nego sam ja na brzinu isao na teamviewer i brzo printscreeno , eto.
Prijatelj je na Amisu i ima XP , ruter je Thomson Speed-Touch 546i . Slika od problema je u dolje .
Hvala !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj prijatelj ima probleme sa internetom . Naime,otprilike do 16 sati internet mu radi bez problema , no poslije 16 sati veza mu neprestano puca i uopce se nemoze spojit na internet , veza mu radi nekih 10 sekundi i zatim pukne i ponovno spoji i tako uzastopno od 16 - 24 sati. Veza mu je toliko loša da niti nije uspio uploadat sliku od problema nego sam ja na brzinu isao na teamviewer i brzo printscreeno , eto.
Prijatelj je na Amisu i ima XP , ruter je Thomson Speed-Touch 546i . Slika od problema je u dolje .
Hvala !
Ta slika ti baš nema koristi, treba mi slika iz rutera o statusu konekcije. Onda mogu nešto više reč.
Ovako napamet, ili je ruter u kvaru, zovite ih da vam zamjene ruter. Ili je negdje došlo do oštečenja parice. No meni ti je bilo da je promjenjen cijeli vod od kuče do zvoda i opet ista stvar radi dopodne net popodne ne, na kraju sam ošo s golegom iz t-coma u centralu, ponovo ranžirali mene, promjenili poziciju na dslam-u i sad radi več pola godine 2 maxtv-a, dsl, i voip bez problema ikakvih.
Najbolje zvati njih, no bit strpljiv neče odma riješit, prvo če ruter zamjenit, e onda ak nevalja bit dosadan prijetit otkazivanjem ugovora itd. da riješe parice.
postovane mudre glave i mrezni gurui!!
u poslijednje vrijeme veza mi takodjer puca....ne mogu igrati bf4 ili googlati
ja nisam nosioc interneta(podstanar sam)
imamo opti mrezu i do sada je sve bilo ok.ali mreza mi poslije odredjenog vremena samo pukne
mislio sam da je do moga pc,ali sve sam pokusao kod pc(jedino da nije do ESET antivirusa ali ne vjerujem)
ne znam zasto se dogadja....