Problem sa wirelessom zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.465
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Treba mi mala pomoć. Znači imam gigaset SX 763 WLAN dsl i namjestila sam sve postavke za wireless ali ga niti pomoću laptopa ni mobitela ne mogu pronaći. Čak niti lampica na routeru za WLAN ne svjetli. Išla sam provjeriti ako sam nešto zeznula prilikom namještanja ali nisam. Na statusu piše da wireless radi. Stvarno neznam u čemu bi mogao biti problem. Je imao netko sličan problem??

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem sa wirelessom
Izzie kaže...

Treba mi mala pomoć. Znači imam gigaset SX 763 WLAN dsl i namjestila sam sve postavke za wireless ali ga niti pomoću laptopa ni mobitela ne mogu pronaći. Čak niti lampica na routeru za WLAN ne svjetli. Išla sam provjeriti ako sam nešto zeznula prilikom namještanja ali nisam. Na statusu piše da wireless radi. Stvarno neznam u čemu bi mogao biti problem. Je imao netko sličan problem??

Napravi hard reset na routeru (ono dugme ispod samog routera, trebaš pritisnuti npr. čačkalicom i držati 15-20 seknudi). 

12 godina
neaktivan

svejedno ništa..

14 godina
Izzie kaže...

svejedno ništa..

Da sam na tvom mjestu, ja bih zvao SZK i prijavio kvar, pa da dobiješ novi router. Pitanje je samo koji će te dopast, jer je Siemens jedan od boljih routera.

17 godina

-ako lampica ne svijetli, može se predpostaviti s razlogom, tj ne radi wlan server.

-hard reset? upaljen modem, stisneš 'onu malu rupicu' (bužu ili štoveć) npr spajalicom i držiš dok se uređaj ne ugasi... pustiš. Nakon tog, ako lampica za wlan ne svijetli, ući u postavke i sve provjeriti, na kraju reklamirati neispravan uređaj i dobiješ novi.

-btw, nazovi SZK, oni mogu spojiti se i vidjeti sve postavke (za svaki slučaj, mada si sigurno sve dobro napravila..) i skratiti postupak za reklamaciju, samo se pripremi na par minuta besmislenog razgovora i praćenje paljenja-gašenja lampica..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom

Daj stavi print screen od postavki..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

napravila sam hard reset i ništa.i dalje ne svjetli
zvala sam SZK ali nisam nikog dobila..

17 godina
neaktivan
Problem sa wirelessom
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice