Pojačavanje wi-fi signala na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 8.061
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pojačavanje wi-fi signala na laptopu

Bok,

vjerojatno postoji neka slična tema, ali bih htio svoju napraviti.

Dakle, ne radi se o krađi tuđeg interneta nego jednostavno router je u uredu van kuće nekih 20 metara od mene, i nemam nikakav signal (imam laptop). Tražio sam solucije, uglavnom se spominje USB antena pa me zanima kako to funkcionira, je li to najbolje rješenje i koliko to košta.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pojačavanje wi-fi signala na laptopu

Ovako,

1. koliko hvataš signal sa laptopm kad izađeš iz ureda , u metrima  ?? da li ima prepreka stabla, koliko zidova -...

2.kartica u laptopu da li je sa 1 antenom ili sa 2 i koja kartica ?? ( moguče je nadograditi sa kvalitetnijom  ako imas 2 antene u laptopu , ako je jedna jbg )

3.ako ti se neda zezati onda uzmes realtekov usb komplet sa 500 miliwata ili sa 1 w te  antenom od 5 dbi koju mozes skinuti i stavit kao ja od tplinka od 8 dbi ( 35 kn ) 

eto ..pa vidi 

15 godina
neaktivan

Ima nekih 4 zida, ostalih prepreka nebi trebalo biti. Hoće li kućna antena biti dovoljna ili bi trebalo vanjsku nabaviti? a ovo pod 2. zaboravi :D

13 godina
neaktivan

e ja imam ovakav od 500 mw ..Ovaj lik ti prodaje dakle od 500mw i od 1000mw. http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/1000mw-freelink-wireless-usb-kartica-isporuka-odmah-oglas-1803474

Cijena ti nije skupa a uređaji rade odlično  ...slobodno mozes birati kojeg hoćeš.. to ti je moja preporuka ...svi ovi u ducanima su ti do 100 mw sto je slabo.. 

16 godina
neaktivan

Zahvaljujem na preporuci! ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice