Dobio sam novi komp i u igrama mi je ping oko 70, al nakon nekoliko sekundi skoči na 300 i ponovno se počne polako spuštat i kada dođe do normalnog pinga ponovno skoči na 300 i tako cijelo vrijeme. Nemogu više normalno igrat multiplayer igre. Koristim Windows 7 64bit. Ako itko zna riješenje neka molim napiše. Testovi na speedtest.net su normalni. Pokazuje normalan ping, ali u igrama skače kao nenormalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nesto u pozadini trosi net konekciju, vjerovatno antivirus ili se vrti nekakav update.
Ništa neradi u pozadini osim realtek,catalyst control centra,afterburnera i daemon toolsa
Spajas se preko zice ili bezicno na wlan. Koliko vas jos koristi internet doma.
Spajas se preko zice ili bezicno na wlan. Koliko vas jos koristi internet doma.
Wlan. Samo još jedan laptop koji nije upaljen. Ovo se nije događalo na xp-u. Kad sam prošli puta bio instalirao win7 isti je problem bio, ali je bio riješen updatanjem drivera za internet adapter.
Probaj ako mozes spojiti komp s routerom preko zice i vidi da li se ping smirio.
I bez wirelessa isto ping skače.
Probaj reinstalirati network adapter.
Ti se to desava u svakoj igri?
Evo reinstaliro sam sve drivere i radi.
Evo opet počeli problemi. Nešto drugo uzrokuje problem, ako resetiram komp neće bit problema oko pola sata, ali onda opet počnu problemi i što više igram to gore bude.
Jesi siguran da nije neki program otvoren u pozadini? Jesu li neki drugi uređaji spojeni na tvoju mrežu? Laptop? Smartphone?
Koje su igre, jel možda punkbunster problem?
Koje su igre, jel možda punkbunster problem?
League of legends, call of duty 4, planetside 2
Jesi siguran da nije neki program otvoren u pozadini? Jesu li neki drugi uređaji spojeni na tvoju mrežu? Laptop? Smartphone?
Task manager . To su svi procesi.
Gotovo sam 100% uvjeren da je problem u driverima za network adapter, posudio sam od prijatelja njegov i sve radi super, ali na mome ništa osim pinga.
Izvrtio sam 5 puta test na pingtest.net i 4 puta je bilo dobro, ali evo 5 puta
Gotovo sam 100% uvjeren da je problem u driverima za network adapter, posudio sam od prijatelja njegov i sve radi super, ali na mome ništa osim pinga.
Izvrtio sam 5 puta test na pingtest.net i 4 puta je bilo dobro, ali evo 5 puta
Ako si gotovo 100% siguran da su driveri i mrežni adapter, onda nabavi drugog.