Otvaranje UDP i TCP portova Zyxel p-660hw t3

poruka: 3
|
čitano: 4.520
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok narode,

evo naišao sam na problem sa gore navedenim zyxelovim routerom.

Nekoliko igara za playstation 3 mi zahtjevaju otvaranje određenih portova, TCP i UDP portova, konkretnije. E sad,

na routeru , tj. u NAT settings - ima , nemam mogućnosti reći routeru da je npr. 3568 TCP port, a 6000 UDP port. nego imam polje start port, end port i ip adresu.

Sad me zanima dali je netko već otvarao portove na ovom routeru i dali je ispravno jednostavno upisati broj porta i ip adresu bez da se routeru kaže o kojem se tipu porta radi.

Ako netko ima taj router a imao je sličnih problema, eto, nek javi nešt.

Pozdrav i hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Otvaranje UDP i TCP portova Zyxel p-660hw t3
Brainless83 kaže...

Bok narode,

evo naišao sam na problem sa gore navedenim zyxelovim routerom.

Nekoliko igara za playstation 3 mi zahtjevaju otvaranje određenih portova, TCP i UDP portova, konkretnije. E sad,

na routeru , tj. u NAT settings - ima , nemam mogućnosti reći routeru da je npr. 3568 TCP port, a 6000 UDP port. nego imam polje start port, end port i ip adresu.

Sad me zanima dali je netko već otvarao portove na ovom routeru i dali je ispravno jednostavno upisati broj porta i ip adresu bez da se routeru kaže o kojem se tipu porta radi.

Ako netko ima taj router a imao je sličnih problema, eto, nek javi nešt.

Pozdrav i hvala unaprijed

Upravo tako, ti upisi port a on otvori i TCP i UDP, i sve to forwardas na neki od lokalnih IP adresa računala.
S tim da zyxel bez obzira sto si mu otovrio portove zna raditi problema.
pr. company of heroes igra, imam sve forwardano i u pola soba ne mogu uci, kaze da se ne moze zakaciti, zamjenim ga svojim starim Siemensom (oba routera imajnu identične portove otvorene) i tamo sve radi kako treba.

Ima na netu sitova koji ti testiraju otvorene portove, odi pa vidi neka posprica tvoj javni IP i vidi jel ti je otvoreno ono sto treba biti.

Poubijaj samo sve firewall-ove u win, i na routeru, te na ISP-u.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2008 14:36 (debugger).
17 godina
neaktivan

jel znaš možda neki kvalitetan uređaj, linksys ili slično koji to sve ima dobro i učinkovito riješeno, jer od ovog mi se već povraća.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice