Otkljucavanje rutera Thompson tg782

poruka: 8
|
čitano: 2.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Probao sam user + moddem_acces_code, resetirao sam ga (da znam kako se resetira) , probao sam ono unutar desetak sekundi da upisem samo Administrator. Ovaj ruter ce me izludjeti POMAGAJTE.

EDIT: Default getaway mi je 192.168.1.50 (ipconfig), i ovo mi nije t-com ruter nego vip.

LP-Linkin Park
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 22:45 (KillGeek).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Otkljucavanje rutera Thompson tg782

zašto ga želiš otključati? mislim da isp (vip) blokira sve portove osim telneta

11 godina
neaktivan

Trebao bih uci u njega samo da bih namestio wi-fi, znaci prikljucim ga sve normalno, no wifi ledica ne svetli, pa mislim da je mozda iskopcan wi-fi u settings-u.

LP-Linkin Park

0 0 hvala 0
17 godina
KillGeek kaže...

Trebao bih uci u njega samo da bih namestio wi-fi, znaci prikljucim ga sve normalno, no wifi ledica ne svetli, pa mislim da je mozda iskopcan wi-fi u settings-u.

Ako sam dobro shvatio zelis se samo spojiti na nejga da podesis wi-fi mrezu? To je onda pretpostavljam novi ruter koji si dobio od ISP-a?

Jesi uspjeo dobiti onaj prompt za username, password. Nisam te bas shvatio najbolje :S

Imas na forumu vec temu a probaj i klik

U svakom slucaju, defaultni ip njegovi bi trebao biti 192.168.1.254 (to upises u browser tamo di ide link, jel) sudeci po linku

username: admin
password ostavis prazan

Ako ne uspijes javi se sa malo vise detalja

11 godina
neaktivan

Nisam bas najbolje objasnio, moj ISP je sasvim drugi od onog ruterovog, znaci ruter je Vip-ov. Ovo sa admin sam vec probao

LP-Linkin Park
17 godina
KillGeek kaže...

Nisam bas najbolje objasnio, moj ISP je sasvim drugi od onog ruterovog, znaci ruter je Vip-ov. Ovo sa admin sam vec probao

Znaci otisao si na 192.168.1.254 te si tamo dobio pop-up da upises username i password? Koji ti je ISP? Da, jasno mi je da tvoj ISP nije proizvodac rutera.

Jesi pogledao da li pise lozinka ispod rutera i probao s kombinacijom korisnickog imena "user" i tog passworda kao sto je kolega rekao ovdje?

edit: izgleda da to sa linka nije to, bar ne taj post, nisam gledao cijelu temu; inace, username, password i IP bi trebali pisati u prirucniku koji si dobio sa ruterom pa svakako pogledaj ako ga imas.
I napisi koje si sve kombinacije username-password probao da znam sto da trazim (ili jos bolje googlaj sam)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 17:00 (ShadoW).
11 godina
neaktivan

Da jesam, cak i sam probao !tc0M....... no nije upalilo, no i dalje mi nije jasno zasto wi-fi nije upaljen mada sam ga resetirao, sad neznam dali pod defaultom on iskljucuje wifi ili ne

LP-Linkin Park
17 godina
KillGeek kaže...

Da jesam, cak i sam probao !tc0M....... no nije upalilo, no i dalje mi nije jasno zasto wi-fi nije upaljen mada sam ga resetirao, sad neznam dali pod defaultom on iskljucuje wifi ili ne

Mislim da bi ti najlakse bilo nazvati podrsku od svog ISPa, oni ti svakako moraju pomoci te njih mozes pitati za default username i password (meni je pisalo u knjizici uz ruter)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice