Optima ili?

poruka: 11
|
čitano: 3.941
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Optima ili?

pozdrav! naisao sam na jedan problem al nisam siguran 100% dal je do optime, do routera, do neznam cega.. u glavnom.. ujutro, do negdje 5 sati popodne youtube loada ko lud, sve brzo ucitava, ping u igrama mi ispod 30... no kad dodje vecer tamo negdje oko 5-6 pa nadalje ping je 130,120 (CoD2) youtube ne ucitava UOPCE! -.- neznam do cega je problem? pomoc?

p.s kad smo presli sa t-coma na optimu par tjedana toga nije bilo.. to se sad pocelo dogadjati zadnjih 2 tjedana svaki dan konstantno! :S

EDIT: evo prije par minuta sam napravio screenshot! cista SRAMOTA! a neznam zasto je to tolko slabo!  

sramota za optimu.. slikano prije par minuta! sramota za optimu.. slikano prije par minuta!
nakon par restartanja rutera.. jos uvjek slabo! nakon par restartanja rutera.. jos uvjek slabo!
Not found...
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 19:01 (Tincha1995).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Optima ili?

ako je i meni svaki dan pada mi brzina  i ping mi je od 12 popodne do 1 u noci mi je pig oko 150 (COD4) i ostale igre nerazumijem zovem ih vec dva mjeseca da mi to sloze i oni kao stalno nesta slazu ali nista nisu napravili

pinger
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Optima ili?

ovo vise nije normalno.. evo do sad je sve bilo u redu.. do prije 2 minute.. sad opet loada ko bakica.. youtube uopce ne otvara.. jedva mi pokrenulo speedtest.. 0.9mb/s -.-

Not found...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Optima ili?

ni nakon pola mjeseca stvari se nisu smirile.. jel zna mozda tko sta je problem? ovo je vise za Popiz*it

Not found...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima ili?

I ja isto prešao s t-com na optimu i ja mislio to samo meni, meni ujutro bude ping 30 a navecer 110 i vise na bfbc2. Treba ih tužiti!

Requiscat In Pache

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Optima ili?

Ujutro   radi ko zvijer   a popodne i predvecer za k***c stari moj,treba im se nahebat majke imam od 8/mbit a ono vuce 30kb popodne ajde da se desi 1 ali svaki dan vec 3 mjeseca

12 godina
neaktivan
Optima ili?

ja sam zvao nekidan tamo.. i kazu oni da je to normalno da njima padnu brzine popodne i navecer! HALO?! sta?! wtf? normalno je da padne brzina koju placamo?? meni to nije normalno!
rekli su da kad im navecer se spoji vise ljudi da su im centrale preopterecene i padne im brzina.. :@@@{#} 

Not found...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Optima ili?

Oni se trebaju ljecit mi njima placamo usluge koje oni nemogu ispunit sramota

12 godina
neaktivan
Optima ili?

Isti problem..sve skroz isto..postoji mozda jedno rjesenje koje sam vidio na tv-u. Upises u google HAKOM. To je stranica koja ti omogucuje tocno mjerenje interneta te to mjerenje mozes koristiti kao neki "dokaz" da je internet los...ako je brzina interneta manja od 50% od ugovorene brzine, moguce je podnijeti neku vrstu zalbe, tj. traziti raskid ugovora bez ikakve naknade ili traziti neko drugo rjesenje..vise pise na toj stranici.

pile50

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Optima ili?

Istotako puca redovito svakih 5-10 min veza,a to se dogadja u zadnja 2-3 dana.Nemogu nikako partiju coda odigrat war neki ili ensto bez da veza pukne -.-''

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Optima ili?

to me je nedavno izludjelo,digao na noge Optimu,da bi na kraju ispalo da je u utičnici u zidu korodirao kontakt.Direktno spojio,i sve radi fenomenalno.Normalan je pad brzine inače,ovisno o opterećenosti Optiminih servera i navalu na neku stranicu..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice