pozdrav! naisao sam na jedan problem al nisam siguran 100% dal je do optime, do routera, do neznam cega.. u glavnom.. ujutro, do negdje 5 sati popodne youtube loada ko lud, sve brzo ucitava, ping u igrama mi ispod 30... no kad dodje vecer tamo negdje oko 5-6 pa nadalje ping je 130,120 (CoD2) youtube ne ucitava UOPCE! -.- neznam do cega je problem? pomoc?
p.s kad smo presli sa t-coma na optimu par tjedana toga nije bilo.. to se sad pocelo dogadjati zadnjih 2 tjedana svaki dan konstantno! :S
EDIT: evo prije par minuta sam napravio screenshot! cista SRAMOTA! a neznam zasto je to tolko slabo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako je i meni svaki dan pada mi brzina i ping mi je od 12 popodne do 1 u noci mi je pig oko 150 (COD4) i ostale igre nerazumijem zovem ih vec dva mjeseca da mi to sloze i oni kao stalno nesta slazu ali nista nisu napravili
ovo vise nije normalno.. evo do sad je sve bilo u redu.. do prije 2 minute.. sad opet loada ko bakica.. youtube uopce ne otvara.. jedva mi pokrenulo speedtest.. 0.9mb/s -.-
ni nakon pola mjeseca stvari se nisu smirile.. jel zna mozda tko sta je problem? ovo je vise za Popiz*it
I ja isto prešao s t-com na optimu i ja mislio to samo meni, meni ujutro bude ping 30 a navecer 110 i vise na bfbc2. Treba ih tužiti!
Ujutro radi ko zvijer a popodne i predvecer za k***c stari moj,treba im se nahebat majke imam od 8/mbit a ono vuce 30kb popodne ajde da se desi 1 ali svaki dan vec 3 mjeseca
ja sam zvao nekidan tamo.. i kazu oni da je to normalno da njima padnu brzine popodne i navecer! HALO?! sta?! wtf? normalno je da padne brzina koju placamo?? meni to nije normalno!
rekli su da kad im navecer se spoji vise ljudi da su im centrale preopterecene i padne im brzina.. :@@@
Oni se trebaju ljecit mi njima placamo usluge koje oni nemogu ispunit sramota
Isti problem..sve skroz isto..postoji mozda jedno rjesenje koje sam vidio na tv-u. Upises u google HAKOM. To je stranica koja ti omogucuje tocno mjerenje interneta te to mjerenje mozes koristiti kao neki "dokaz" da je internet los...ako je brzina interneta manja od 50% od ugovorene brzine, moguce je podnijeti neku vrstu zalbe, tj. traziti raskid ugovora bez ikakve naknade ili traziti neko drugo rjesenje..vise pise na toj stranici.
Istotako puca redovito svakih 5-10 min veza,a to se dogadja u zadnja 2-3 dana.Nemogu nikako partiju coda odigrat war neki ili ensto bez da veza pukne -.-''
to me je nedavno izludjelo,digao na noge Optimu,da bi na kraju ispalo da je u utičnici u zidu korodirao kontakt.Direktno spojio,i sve radi fenomenalno.Normalan je pad brzine inače,ovisno o opterećenosti Optiminih servera i navalu na neku stranicu..